Produsele si serviciile Rohde & Schwarz Topex au fost prezentate in cadrul evenimentului SUMTEC ITEXPO 2013 sustinut pe data de 4 Septembrie la Camera de Comert din Lima.

ITEXPO SUMTEC este o conferinta tehnologica organizata de compania Sumtec, distribuitor specializat in America Latina pentru solutii de comunicatie unificate. Conferinta a prezentat cele mai noi solutii pentru comunicatii corporative. Participantii au avut acces la conferinta fiecarui sponsor, dar si la zona de expozitie in care au fost expuse principalele produse si inovatii tehnologice.

SUMTEC este de peste 20 de ani un dezvoltator de tehnologii inovatoare in telefonia IP si prin acest eveniment, compania incearca sa arate cele mai recente aplicatii hardware si solutii IP dedicate zonei corporative.

Rohde & Schwarz Topex a expus unele dintre principalele sale echipamente, cum ar fi Bytton VoIP, Bytton ICR si Mobilink IP, un gateway GSM / UMTS de capacitate mica cu interfete VoIP. Principala sa functionalitate este de a interconecta IP PBX sau centralele PBX cu retelele mobile. Cu TOPEX MobiLink IP se reduce semnificativ costul apelurilor de la IP la retelele celulare si invers (terminarii si originarii apelurilor).

Bytton ICR este un router profesional M2M care ofera transfer mare de date in reteaua 3G+. Solutie potrivita pentru aplicatii de inlocuire a liniilor inchiriate, acesta include o gama larga de interfete de comunicare si protocoale, inclusiv capacitatea de a utiliza tehnologiile anterioare 3G +, WAN, WiFi si RS232/RS485.

Bytton VoIP este un router VoIP 3G+ care integreaza caracteristici VoIP peste reteaua celulara HSPA+ si circuit wirless de mare viteza intr-un singur echipament. Solutie potrivita pentru conexiunea de banda larga si aplicatii VoIP, Topex Bytton VoIP favorizeaza migrarea clientilor cu centrale clasice PBX catre retelele NGN sau IMS ale operatorilor mobili. Topex Bytton VoIP este o solutie rentabila care ofera voce peste LTE/3G +, fax T.38 si internet intr-un singur echipament.

“Este o adevarata onoare sa participam la expozitia anuala SUMTEC ITEXPO, evenimentul oferindu-ne posibilitatea de a interactiona cu liderii pietei de telefonie mobila din America de Sud”, a declarat dl. Constantin Dumitrescu, Director Marketing si Vanzari la Rohde & Schwarz Topex. “Speram ca echipamentele inovatoare expuse in cadrul evenimentului vor oferi numeroase beneficii clientilor nostri, permitandu-ne sa crestem vizibilitatea companiei pe aceasta piata.”, a adaugat dl Dumitrescu.