Eveniment lansat în 2007, ProVision Security Day aduce în mod constant față în față clienți și furnizori de soluții de securitate cibernetică, reliefează tendințe din industrie și identifică puncte nevralgice asupra cărora responsabilii trebuie să își concentreze atenția în perioada următoare.

Consecventă timp de 25 de ani în urmărirea misiunii sale, aceea de a oferi ProActive Protection, compania ProVision, principalul distribuitor cu valoare adăugată (VAD) de soluții strategice de securitate cibernetică din România, oferă această platformă în care ideile și oamenii vin în contact pentru a construi un cadru solid într-o lume în care peisajul amenințărilor de securitate cibernetică a crescut în termeni de sofisticare, complexitate și impact.

Evoluția accelerată din peisajul amenințărilor cibernetice impune găsirea unor răspunsuri rapide la noile modele și tipuri de atacuri, precum și construirea unui cadru de securitate în care organizațiile și membrii acestora să deruleze în siguranță procesele de afaceri. Datele publicate de Cybersecurity Ventures estimează că impactul global al criminalității cibernetice va crește anual cu 15% în următorii cinci ani, ajungând la 10,5 trilioane de dolari anual până în 2025, față de 3 trilioane de dolari în 2015. În același timp, se estimează că piața globală de software, servicii și sisteme de securitate cibernetică va crește de la 240,27 miliarde USD în 2022 la 345,38 miliarde USD până în 2026, atingând un CAGR de 9,5%, potrivit Statista. Cheltuielile la nivel mondial pentru Secure Access Service Edge (SASE) vor ajunge la 14,7 miliarde USD până în 2025, Gartner estimând că volumul global al cheltuielilor pentru SASE vor crește cu o rată anuală de 36% în perioada cuprinsă între 2020 și 2025, depășind cu mult cheltuielile globale pentru securitatea informațiilor și gestionarea riscurilor.

Peste 500 de participanți sunt așteptați miercuri, 2 noiembrie a.c., să asiste la prezentările și dezbăterile susținute de peste 30 de experți în securitate cibernetică în cadrul evenimentului ce aniversează anul acesta 15 ani de la prima sa ediție. Împreună cu specialiștii companiilor CyberRes, Exterro, Mandiant, Thales, Trellix, Forcepoint, Lookout, Qualys, Stellar Cyber, Radware, Anomali, Entrust, Ground Labs, OPSWAT, Netwrix, Skyhigh Security se vor explora modalități de a identifica rapid o amenințare și de a adapta postura de securitate, de a înțelege  anatomia unui atac cibernetic, se vor discuta strategii pentru depășirea noilor amenințări cibernetice și multe alte subiecte de interes.

ProVision Security Day este expresia dedicației cu care membrii echipei noastre au pus la dispoziție timp de 25 de ani experiența acumulată în beneficiul clienților. În același timp, evenimentul reprezintă un angajament în promovarea excelenței într-un domeniu cu importanță critică pentru mediul de afaceri pe care îl respectăm alături de partenerii noștri,” a declarat Andreea Harza, General Manager ProVision.

Pentru detaliile legate de subiectele abordate și pentru înscriere în vederea participării vă invităm să accesați site-ul dedicat evenimentului – https://provisionsecuritydays.ro/