Brand-ul global de tehnologie HONOR și-a reafirmat astăzi angajamentul față de extinderea portofoliului de produse „smart” pe piețele internaționale, în timpul prezentării sale principale la IFA, intitulată „Embracing the Connected Future”. În timpul evenimentului, brandul a lansat noua sa strategie globală Dual Flagship, anunțând introducerea smartphone-urilor pliabile flagship de la HONOR pe piețele din Europa și din întreaga lume. De asemenea, compania a anunțat lansarea pe piețele europene a trei produse noi: smartphone-ul HONOR 70, conceput pentru pasionații de vlogging, laptopul HONOR MagicBook 14 și HONOR Pad 8, prima tabletă HONOR disponibilă în afara Chinei. Dintre acestea, smartphone-ul HONOR 70 va fi disponibil inclusiv pe piața din România începând cu 2 septembrie 2022.

Pe langă lansarea noilor produse, HONOR a prezentat la IFA și MagicOS 7.0, viitorul sistem de operare inteligent, de tip colaborativ, all-scenario, care se bazează pe sistemele de operare Android, precum și pe PC și IoT, îmbrățișând standarde deschise pentru a facilita colaborarea fără probleme între smartphone-uri, tablete, PC-uri și alte produse IoT. 

Încă de la început, HONOR a aspirat să aducă contribuții mari industriei, pentru a permite un viitor mai bun pentru toți. Pentru a atinge acest obiectiv, ne-am concentrat pe angajamentul nostru față de inovație”, a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd. „Odată cu introducerea MagicOS 7.0, așteptăm cu nerăbdare să oferim opțiuni convingătoare consumatorilor europeni și internaționali care caută experiențe dintre cele mai premium de pe piață.”

HONOR s-a străduit dintotdeauna să inoveze și să ofere utilizatorilor beneficii care contează. Astfel, brandul va introduce în premieră smartphone-urile sale pliabile vârf de gamă pe piețele europene și internaționale, ca parte a strategiei Dual Flagship, anunțată în timpul IFA 2022. 

HONOR 70, o capodoperă în materie de vlogging

Conceput pentru entuziaștii vlogging-ului, HONOR 70 este cea mai recentă completare a liniei de smartphone-uri HONOR high-end, seria N – disponibil pentru utilizatorii din România începând din 2 septembrie 2022. Dispozitivul debutează cu funcția Solo Cut Mode, care permite utilizatorilor să producă cu ușurință clipuri video care să evidențieze o anumită persoană dintr-un grup, prin tehnologia de re-identificare încorporată. Cu Dual video Streaming, HONOR 70 poate înregistra două videoclipuri simultan, unul cu un singur subiect și celălalt capturând întregul grup.

Capturarea clipurilor de înaltă calitate este mai ușoară cu HONOR 70, datorită camerei sale principale duale puternice, care include o cameră principală Super Sensing de 54 MP, cu un senzor IMX800 de 1/1.49 inch și o cameră foto ultralargă și macro de 50 MP. Noul smartphone este alimentat de Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G și are un GPU Turbo X și OS Turbo X, oferind performanță lină și o experiență smooth chiar și într-o serie de sarcini grele, inclusiv editare video pentru vloggerii care sunt întotdeauna în mișcare.

HONOR 70 este primul smartphone HONOR N Series care rulează HONOR Magic UI 6.1, bazat pe Android 12 și va fi disponibil pe piața din România într-o gamă de 3 culori la modă – Midnight Black, Crystal Silver și Emerald Green. 

Ca o recunoaștere a experienței excelente a utilizatorului, Asociația Expert Imaging and Sound Association (EISA) a acordat smartphone-ului HONOR 70 premiul EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023. EISA este o comunitate de experți care cuprinde peste 60 dintre cele mai respectate reviste electronice de consum din lume, site-uri web și comentatori de social media din 29 de țări. 

HONOR 70 va fi disponibil pe piața din România începând de azi, 2 septembrie 2022, în configurația de 8+128 sau 8+256 în rețelele operatorilor Orange și Vodafone, precum și în magazinele Altex și eMag. Prețul de pornire recomandat pentru configurația de 8+128 este 2699 lei, iar pentru configurația de 8+256 este 2999 lei. 

Embracing the Connected Future cu MagicOS

În cadrul ediției IFA de anul acesta, HONOR a dezvăluit și MagicOS 7.0, un nou sistem de operare conceput pentru a oferi o experiență fără probleme în cadrul utilizării cross-platform și cross-device.  Acesta se bazează pe sistemul Android, precum și pe sistemele de operare PC și IoT, astfel încât dispozitivele care rulează pe diferite sisteme de operare să se poată conecta la dispozitivele MagicOS la nivel de sistem. Pe lângă noile modificări ale interfeței, MagicOS 7.0 va permite utilizatorilor să controleze un laptop, un smartphone și o tabletă HONOR, utilizând o singură tastatură și un singur mouse. Prin această caracteristică, utilizatorii pot transfera fișiere pe diferite dispozitive fără probleme, dar pot și introduce text pe smartphone sau tabletă cu tastatura laptopului. MagicOS 7.0 va fi anunțat oficial în Q4 2022.

În conformitate cu angajamentul său de a contribui la întreaga industrie, HONOR a anunțat că brand-ul s-a alăturat mai multor consorții IoT, inclusiv Matter și Ola, ajutând la formularea standardelor comune din industrie care promovează colaborarea deschisă. În plus, noua platformă HONOR Developer Service va oferi suport direct și servicii dezvoltatorilor. Printre numeroasele servicii disponibile se numără și faptul că dezvoltatorii își pot trimite aplicațiile pe App Market și Game Center prin intermediul platformei – sau că platforma va oferi dezvoltatorilor acces la diferite capacități de sistem, pentru ca aceștia să dezvolte caracteristici cross-device pentru utilizatorii de dispozitive HONOR în viitor. Dezvoltatorii interesați pot accesa următorul link pentru mai multe informații: https://developer.hihonor.com.

Punând accentul pe angajamentul brandului de a funcționa pe mai multe dispozitive, HONOR își extinde parteneriatul cu Microsoft pentru a aduce Phone Link către utilizatorii internaționali de dispozitive HONOR. Disponibil anterior doar pentru utilizatorii de dispozitive HONOR din China, Phone Link permite utilizatorilor să conecteze anumite smartphone-uri HONOR la PC-uri Windows pentru a debloca noi capabilități cross-device, inclusiv posibilitatea de a vizualiza notificări, de a efectua și de a primi apeluri pe PC și de a utiliza aplicații mobile pe Windows.  HONOR Magic4 Pro este printre primele modele internaționale de smartphone-uri HONOR care au Phone Link , în timp ce HONOR 70 va primi acest update în urma unei actualizări OTA. 

În plus, începând cu luna octombrie a acestui an, aplicația HONOR Health actualizată va oferi interfețe personalizate pentru utilizatori și sugestii de fitness și cursuri de formare în funcție de obiceiurile utilizatorilor, ajutându-i pe aceștia să își atingă obiectivele de sănătate. 

HONOR MagicBook 14, un nucleu de putere pentru productivitatea mobilă

Cu un sistem de operare Turbo pentru prima dată pe un laptop HONOR, noul MagicBook 14 oferă îmbunătățiri semnificative ale duratei de viață a bateriei și o  eficiență energetică cu până la 20,8% mai bună decât predecesorul său. Laptopul este alimentat de un procesor 12th Gen Intel® Core™ i5-12500H, configurabil cu o placă grafică dedicată NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 , oferind performanță rapidă, indiferent dacă este folosit pentru birou sau jocuri. Cu o baterie de 75 Wh, HONOR MagicBook 14 oferă o durată de viață a bateriei de până la 17 ore în standby și suportă încărcarea rapidă pentru a oferi până la 3 ore și jumătate de funcționare atunci când rulează software de productivitate, după doar 15 minute de încărcare. 

Activarea experiențelor audiovizuale premium cu HONOR Pad 8

HONOR Pad 8 este un dispozitiv inteligent accesibil, care se adresează nevoilor de productivitate și divertisment ale studenților și tinerilor profesioniști. Noua tabletă HONOR combină un afișaj 2K HONOR FullView de 12 inch cu un raport ecran-corp de 87% și permite o rezoluție de 2000×1200 pixeli și 1 miliard de culori, cu opt difuzoare încorporate pentru a oferi experiențe multimedia imersive pentru cei mereu în mișcare. Rulând HONOR Magic UI 6.1 cu serviciile Google Play, HONOR Pad 8 are o baterie de 7250 mAh, de mare capacitate, pentru conectivitate pe tot parcursul zilei, permițând utilizatorilor să rămână conectați în orice moment. 

Poartă către viitor

Ca brand, HONOR investește consistent în tehnologii precum Spatial Audio, AI și AR, pentru a debloca experiențe imersive și a se pregăti pentru următoarea revoluție digitală.

Prezentat în timpul sesiunii HONOR de la IFA, Gateway to the Future este o nouă inițiativă a HONOR Talents, menită să îmbogățească patrimoniul cultural prin puterea tehnologiei. În colaborare cu ARLOOPA, HONOR a provocat doi artiști renumiți – Yunuene și Timo Helgert – să reimagineze creativ clădirea iconică Wasserschloss situată în Speicherstadt din Hamburg, un sit al patrimoniului mondial UNESCO. Experiența AR este acum live în locație în Speicherstadt și este disponibilă și pentru vizualizare online, prin aplicația ARLOOPA, oferind utilizatorilor de smartphone-uri o nouă modalitate de a descoperi comori culturale prin AR imersiv. Videoclipul campaniei este disponibil aici: https://youtu.be/7rwwZQw2C4M.  

HONOR Spatial Audio

Anunțat în timpul IFA 2022, feature-ul Spatial Audio al HONOR este conceput pentru a permite produselor de tip căști HONOR să producă efecte sonore 3D cinematografice, care creează senzația de imersiune necesară pentru experiențele AR și VR de înaltă clasă.

Feature-ul Spatial Audio de la HONOR este primul program de acest fel care suportă ajustarea distanței de externalizare a sunetului, oferind utilizatorilor posibilitatea de a ajusta dinamic distanța surselor de sunet virtuale de la 0,15 la 10 metri, pentru a se potrivi unei experiențe de ascultare mai personalizate.

HONOR Talents: Aplicațiile pentru Interactive AR Artwork Category sunt deschise

HONOR introduce un program dedicat artei AR interactive, ca parte a competiției globale de design HONOR Talents.  În cadrul categoriei, concurenții sunt invitați să producă opere de artă digitală AR care transformă în mod creativ cartierele lor, inclusiv suprapuneri digitale pentru clădiri, pereți, parcuri și alte spații publice, ajutând la apropierea comunităților de cultură.  Artiștii interesați de concurs pot găsi mai multe informații aici: https://www.hihonor.com/honor-talents/en/  

HONOR a colaborat, de asemenea, cu Academia Centrală de Arte (CAFA) din China pentru a crea o nouă lucrare AR intitulată INFINITY. Experiența digitală prezintă o interpretare artistică a universului, pe care echipa de creație formată din membri ai facultății CAFA și studenți o folosesc ca analogie pentru a promova dialogul intercultural. Lucrarea este disponibilă la standul IFA HONOR de la IFA prin aplicația ARLOOPA.