HP a anunţat astăzi noi modele din seria Deskjet Ink Advantage:  o imprimantă şi trei multifuncţionale, oferind astfel noi experienţe celor care imprimă acasă.

În urmă cu un an, Hewlett Packard introducea pe piaţa din România o nouă serie de multifuncţionale cu jet de cerneală – Deskjet Ink Advantage. Odată cu această lansare, imprimarea pentru utilizatorii de acasă, dar şi pentru firmele mici, devenea mult mai accesibilă.

Până acum un an, majoritatea clienţilor constatau că preţul cartuşelor pentru imprimante mai ieftine era destul de mare, raportat la preţul de achiziţie al imprimantelor. HP şi-a  dorit să schimbe această percepţie. Seria actuală cuprinde o imprimantă şi 7 modele de multifuncţionale, ce vin în întâmpinarea chiar și celor mai pretențioși consumatori. Pe de altă parte, utilizatorii care doresc doar să imprime documente şi fotografii cu ajutorul unui calculator pot alege imprimanta economică HP Deskjet IA 1015.

Dacă HP Deskjet IA 1515 AiO este un multifuncţional simplu (imprimantă, scanner şi copiator) cu costuri de imprimare redusă, HP Deskjet IA 2545 eAiO este îmbunătățit cu funcții de imprimare şi scan wireless. În plus, acest multifuncţional poate fi contectat cu ușurință. la tabletă sau smartphone.

Cele mai scăzute costuri de imprimare se obţin cu HP Deskjet IA 3525 eAiO, utilizatorii având posibilitatea să schimbe doar culoarea care s-a epuizat, dar şi să imprime faţă-verso cu ajutorul accesoriului duplex încorporat. În plus, multifuncţionalul poate imprima şi e-mail-uri cu fişiere ataşate, transmise de pe orice dispozitiv, datorită tehnologiei HP ePrint.

Multifuncţionalul HP Deskjet IA 5525 eAiO beneficiază de aplicaţii web interactive, accesibile prin intermediul unui ecran color sensibil la atingere, cum ar fi: imprimarea ultimelor ştiri, jocuri Sudoku, dar şi scanarea fotografiilor şi documentelor direct către o adresă de e-mail. Totodată, având incluse cititoare pentru carduri de memorie, se pot imprima şi scana fotografii la cea mai bună calitate.

Cel mai simplu de utilizat, datorită unui display touchscreen este echipamentul HP Deskjet IA 6525 eAiO. Acesta conţine aplicaţii web suplimentare cum ar fi: planificarea traseelor cu ajutorul hărţilor Bing. Utilizatorii care imprimă frecvent atât documente obişnuite A4, dar şi fotografii de formate mai mici, vor găsi extrem de utilă prezenţa unei tăviţe foto adiţională. Pentru biroul de acasă sau firme mici, se recomandă HP Deskjet IA 2645 AiO şi 4625 eAiO. Acestea beneficiază şi de funcţia de primire şi trimitere a faxurilor, dar şi de un alimentator automat pentru documente originale.

Aşadar, noua serie de imprimante şi multifuncţionale HP Deskjet Ink Advantage oferă costuri de imprimare scăzute şi reprezintă soluţii ideale pentru cerinţele oricărui tip de client casnic sau firmă mică.