An dupa an, evenimentul Mobile World Congress atrage cel mai mare numar de participanti profesionisti din intreaga industrie de telefonie mobila. Prima expozitie a anului 2014 pe agenda firmei Rohde & Schwarz Topex, Mobile World Congress reprezinta sansa de a obtine o mai buna cunoastere a jucatorilor din industrie si de a explora oportunitati unice de afaceri.

Fiind o companie inovativa, Rohde & Schwarz Topex prezinta intreaga sa gama de produse Bytton, o platforma de servicii inteligente care ofera transfer mare de date prin retelele LTE/3G +. Este potrivita pentru aplicatii cum ar fi: acces securizat si viteza ridicata la Internet, solutie profesionala de back-up si aplicatii M2M, monitorizarea conductelor de petrol, backup de rutare pentru fibra optica, supraveghere video si aplicatii de securitate.

Topex Bytton VoIP este un router VoIP 3G+ care integreaza caracteristici VoIP peste reteaua celulara HSPA+ si circuit wirless de mare viteza intr-un singur echipament. Solutie potrivita pentru conexiunea de banda larga si aplicatii VoIP, echipamentul favorizeaza migrarea clientilor cu centrale clasice PBX catre retelele NGN sau IMS ale operatorilor mobili. Topex Bytton VoIP este o solutie rentabila care ofera voce peste LTE/3G +, fax T.38 si internet intr-un singur echipament.

Rohde & Schwarz Topex va expune de asemenea solutii cum ar fi VoiBridge, Voxell si MobiLink IP. Principala functionalitate a echipamentelor MobiLink si VoiBridge este de a interconecta retelele VoIP sau PSTN cu retelele mobile, generand economii semnificative ale apelurilor de la IP sau PSTN catre retelele celulare si invers.

“Participarea pentru cel de-al saptelea an consecutiv la Mobile World Congress reprezinta o buna oportunitate de a demonstra angajamentul nostru pentru calitate si eforturile noastre sustinute pentru dezvoltare. Suntem increzatori ca acest prestigios eveniment va oferi companiei noastre si produselor sale o mare expunere in fata profesionistilor din domeniu precum si sansa de a intra in contact cu potentiali clienti”, – a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari.

Sunteti invitati sa aflati informatii detaliate despre ce poate oferi Rohde & Schwarz Topex in materie de produse, solutii si servicii, vizitand standul companiei 5J12, din Hala 5, in perioada 24 – 27 februarie 2014 la Fira Grand Via, Barcelona.