Emisiunea Guerrilla Logout (Radio Guerrilla) devine prima emisiune radio din Romania cu propria aplicatie de mobil. Conceptul si implementarea aplicatiei Guerrilla Logout au fost realizate de agentia Syscom Digital cu scopul de a crea o platforma interactiva de redare a continutului emisiunii in format optim pentru smartphone. O puteti descarca incepand de astazi, gratuit, din iOS Market.

Guerrilla Logout, realizata de Bogdan Serban este emisiunea in care continutul bate comunicarea. Asculti zilnic la Radio Guerrilla cel mai bun mix de evenimente, povesti spuse de oameni interesanti cu idei bune, initiative civice, sociale mobilizatoare, placeri vinovate, concursuri cu premii fine, filme, piese de teatru, expozitii, ateliere, bloguri, site-uri si platforme sociale; toate acestea vin asezonate cu un playlist deosebit, “a la Logout”. De unde si indemnul “Occupy timpul liber!”.

Ca si emisiunea care l-a inspirat, App-ul Guerrilla Logout functioneaza ca un ghid urban concentrat pe care il poti utiliza si in afara celor trei ore zilnice de emisie Guerrilla Logout (de marti pana vineri, intre orele 17.00 – 20.00). Prin aceasta aplicatie, ascultatorii au acces liber la continutul emisiunii si la playlistul muzical conceput de realizatorul Bogdan Serban.

In aplicatie vei regasi rubricile principale Guerrilla Logout: Artisti la Reboot – unde poti comenta si vota propunerile muzicale care vor intra apoi in playlistul Radio Guerrilla, Legala Zilei – muzica buna de descarcat gratuit din online, Recomandarile de evenimente pentru ziua in curs si ziua urmatoare, Podcasturile unde poti asculta in reluare, integral, editiile trecute, si Playlistul emisiunii. Poti asculta Radio Guerrilla direct in aplicatie si iti poti crea o lista personala cu melodiile preferate. Ca bonus, in fiecare zi, primesti stiri si premiere muzicale, in exclusivitate. Exista un tab special de notificare pe care il poti folosi pentru a primi atentionare la fiecare informatie noua pe care Echipa Guerrilla Logout o posteaza in aplicatie.

Guerrilla LogOut este o emisiune ofertanta care ne-a permis si ne-a inspirat sa gandim si sa concepem o structura armonioasa, dar totodata complexa, care sa se muleze pe sectiunile din emisiune. Continutul atat de bogat si dinamic avea nevoie, in mod evident, de o aplicatie care sa reuneasca toate informatiile care-i intereseaza pe ascultatori, pentru ca acestia sa le poata gasi extrem de repede si sa le poata fructifica. Ne bucuram ca suntem primii din Romania care am dezvoltat o astfel de aplicatie si totodata ca emisiunea Guerrilla Logout este prima emisiune de radio care beneficiaza de acest instrument extrem de util. Nici ca se putea o potrivire mai buna intre profilul de ascultator Guerrilla Logout si profilul aplicatiei.”, declara Anamaria Constantinescu, Account Manager Syscom Digital.

Prin intermediul aplicatiei, asculti Radio Guerrilla pe 48kbit, cu mentiunea ca in viitor va exista optiune de ascultare si pentru trackingul de banda 32 kbit.

Aplicatia Guerrilla Logout este optimizata inclusiv pentru iPhone 5/5S/5C si in scurt timp va fi disponibila si in varianta Android Market, urmand ca la inceputul anului viitor sa fie lansata varianta pentru sistemul de operare Windows.