Compania F64 a obținut Premiul pentru cel mai bun magazin online în domeniul IT&C, respectiv Premiul pentru magazinul online cu cea mai bună prezență în Social Media în cadrul Galei Premiilor eCommerce.

Deținătoare a celui mai mare showroom foto din sud-estul Europei, compania F64 își menține titlul de cel mai mare magazin online de pe piața de profil din România, in contextul dezvoltării rapide a companiilor din industria de e-commerce.

Premiul pentru cel mai bun magazin online de IT&C a fost acordat în cadrul Galei Premiilor eCommerce, ajunsă la cea de-a 8-a ediție. În plus, pentru campaniile realizate în mediul online și în blogosferă, dar și pentru numărul de apariții, respectiv potențialul de vizualizări pe fiecare apariție în parte, F64 a câștigat Premiul pentru Social Media.

Marian Alecsiu, co-fondatorul F64, a declarat: ”Aceste premii reprezintă un mare compliment la adresa activității noastre de zi cu zi, a implicării și a pasiunii pe care le exercităm la locul de muncă. Premiul pentru Social Media confirmă, pentru a doua oară, faptul că nu suntem doar comercianți online, ci și consultanți în fotografie, iar premiul la categoria IT&C ne onorează.”

Gala Premiilor eCommerce a ajuns la cea de-a 8-a ediție, iar cu ajutorul celor mai buni specialiști din piață, a auditat magazine online printr-un set complex de criterii de jurizare. La Gală au participat 118 companii din următoarele domenii: Alimentare și Băuturi, Articole sportive, Timp liber și Divertisment, Auto, Moto și Utilaje, Bebeluși, Copii, Jucării, Birotică și Papetărie, Cadouri și Bijuterii, Cărți, Reviste, Publicații, Muzică și Film, Casă și Grădină, Fashion, Florării Online, Health & Beauty, IT&C, Electronice și Electrocasnice, Pet Shop, Servicii, Supermarket, Mall și Turism.