Industria IT la nivel mondial își stabilește noi parametri, transformările prin care trece având efecte asupra stilului de viață al tuturor. Nici piața din România nu rămâne indiferentă acestor schimbări, resimtind impactul social și economic al tehnologiilor digitale, care este substanțial, fără echivalent în ultimii ani. Microsoft este într-o continuă dezvoltare pentru a se putea menține la înălțime, pentru a putea răspunde nevoilor clienților săi.

Microsoft Summit aduce împreună experți ce vor analiza cele mai importante tendințe tehnologice, cu impact pe piața locală: mobilitatea, big data, social computing și cloud computing. Pe parcursul celor două zile, profesioniștii IT, dezvoltatorii software, managerii și antreprenorii care participă la eveniment vor putea afla informații și bune practici pentru beneficiul personal și al companiilor pe care le reprezintă.

Michal Golebiewski, Director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România: „Pornind de la cele mai importante tendințe ale industriei IT  și noua strategie a Microsoft, de a crea o familie de device-uri și servicii pentru activitățile cu cea mai mare valoare pentru utilizatori individuali și organizații, Microsoft Summit este un accelerator pentru dezvoltarea industriei locale și pentru creșterea competitivității economice.”

În cadrul Microsoft Summit, participanții au acces în premieră la noile tehnologii și soluții de business oferite de Microsoft, care susțin noua strategie a companiei de a crea o familie de device-uri și servicii pentru activitățile cu cea mai mare valoare pentru utilizatori individuali și organizații. Între acestea:

–          Inovațiile și soluțiile de mobilitate bazate pe Windows 8.1 și Windows Phone 8;

–          Office 365, Yammer și noi instrumente de colaborare și de productivitate în cloud;

–          Cloud OS – versiuni noi sau update-uri importante ale Windows Server, System Center, Visual Studio, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server și Dynamics – ce vor accelera beneficiile cloud-ului pentru companii.