Softlead anunță alăturarea lui Mihai Pascadi, unul dintre numele reprezentative ale mediului IT și de consultanță local, in calitate de partener și director responsabil cu dezvoltarea companiei și extinderea prezenței acesteia pe plan internațional.

Cu o experienta profesionala de peste 20 de ani, dintre care 10 ani petrecuti in corporatii internationale specializate in tehnologia informatiei si alti 7 ani in proiecte dedicate dezvoltarii aplicatiilor software, Mihai Pascadi detine volumul de expertiza perfect integrat in contextul inovatiei, modelarii, gestionarii, promovării si evolutiei platformei www.softlead.ro.

Numele lui Mihai Pascadi se leaga cu succes de branduri internationale precum Compaq Computer Romania, in pozitia de Country General Manager, sau de compania Digital Equipment Romania, acestea fiind primele si cele mai importante impulsuri spre cariera antreprenoriala, activa in prezent.

Mihai îmbină în mod inspirat viziunea strategică cu experiența directă în conducerea proiectelor spre succes, direcționând echipele din care face parte spre performanță și profesionalism.

Prin semnarea parteneriatului cu Softlead, Mihai își păstrează orientarea spre cele mai importante motoare ale dezvoltarii, asa cum este considerat domeniul IT&C în general si în mod special construirea, promovarea si comercializarea solutiilor software.

Identificarea completa cu directiile de business implementate de Softlead, dar si cu valoriile si principiile adoptate de echipa de lucru, potențialul real pe care il detine acest proiect, toate acestea l-au determinat pe Mihai sa accepte provocarea de a se alatura Softlead, in calitate de partener.

„Mihai oferă impulsul de care are nevoie orice start-up sau companie în dezvoltare, datorită experienței semnificative pe care a dobândit-o si capacității de a gestiona corect si rapid viziuni, oameni si sarcini de lucru, dar si datorită capacității de a echilibra echipe, aspiratii si reusite”, ne-a spus Alexandra Roata, Managing Partner, Softlead.

Viziunea lui Mihai Pascadi despre aceasta colaborare vine ca o confirmare„Am acceptat sa devin parte activa a acestui proiect în mod natural, ca o completare a carierei mele. Softlead este o extensie a proiectelor dezvoltate nu doar in ultimii ani, ci in decursul intregii mele activitati, iar implicarea personala va viza toate directiile specifice dezvoltarii unui proiect menit sa sustina si sa promoveze industria software”.

In mod evident, Softlead primeste, prin anuntul de parteneriat oficial, toate motivele de a ramane in topul subiectelor de interes semnificativ pentru companiile producatoare de aplicatii software, pentru utilizatorii directi, precum si pentru presa de specialitate si cea dedicata mediului de afaceri din Romania.