Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri cu taxa redusa Early Bird la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2013. Evenimentul va avea loc in perioada 10-12 octombrie 2013, la Hotel Ramada Sibiu.

Eveniment relevant in domeniul managementului performantei din prisma tematicilor abordate si a experientei vorbitorilor, Conferinta Managementul Performantei va reuni practicieni in managementul performantei din diverse industrii si arii functionale: automotive, banking, retail, sanatate, IT, logistica, productie, marketing, resurse umane, vanzari.

Conferinta reprezinta o oportunitate pentru participanti de a invata intr-un format nou de la practicieni in managementul performantei pe plan national si international, de a impartasi viziuni diferite in domeniu si de a cunoaste exemple de succes, dar si practici care trebuie evitate.

Participantii vor discuta despre managementul performantei cu un expert international in cadrul unui Masterclass si cu 15 manageri romani, cunoscatori de bune practici in managementul performantei, in cadrul a 15 sesiuni de prezentari si 3 paneluri de discutii.

Masterclass-ul, desfasurat in prima parte a zilei de 10 octombrie, va deschide evenimentul si va fi sustinut in limba engleza de catre Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud. Dr. 3M, asa cum este cunoscut, va fi prezent pentru a doua oara in Romania, iar la Sibiu va prezenta studii de caz ample, noutati in domeniu oferind sfaturi practice despre implementarea si utilizarea sistemelor de management al performantei, atat la nivelul organizatiilor private, cat si al celor publice.

Sesiunile de prezentari din 10 si 11 octombrie sunt structurate in 3 module: „Managementul performantei la nivel strategic”, „Managementul performantei la nivel operational” si „Managementul performantei la nivel individual”. Printre vorbitorii confirmati se afla reprezentanti ai companiilor eMag, Petrom, Eximtur, Yonder, FM Logistics Romania, Decagon, CSI Web, Siniat, Supremia Group, HP, UBB Cluj si Integerperform.

Evenimentul este completat de trei workshop-uri pe temele Balanced Scorecard, Indicatori de performanta si Criterii de performanta. Acestea se vor desfasura in paralel, in data de 12 octombrie.

Simularea de business „Friday Night at the ER”, adresata oricarui profesionist interesat de intelegerea conceptelor de gandire sistemica in context organizational, va avea loc in a doua parte a zilei 12 octombrie si va incheia evenimentul.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: www.conferinta.kpis.ro

Evenimentul este conceput pentru a oferi top managerilor, antreprenorilor, managerilor de strategie, de divizie sau departament, liderilor de echipe, responsabililor sau coordonatorilor de proiecte o imagine asupra practicilor de managementul performantei la toate nivelurile organizationale in Romania si la nivel international.

Pentru a participa, va invitam sa completati formularul de inscriere disponibil pe www.conferinta.kpis.ro. Termenul limita pentru a beneficia de reducerile in regim Early Bird este de 20 septembrie!