In anul 2013, Intergraph Corporation a lansat noul portofoliu unificat, devenind singurul furnizor din lume care ofera tehnologie pentru intreg ciclul de productie al datelor geospatiale. Portofoliul Intergraph Geospatial include cele mai evoluate aplicatii ale industriei in desktop GIS, culegere de date si fotogrammetrie, precum si hibrizi ai acestor tehnologii sub forma produselor de tip server specializate în management de date, geoprocesare automata, managementul infrastructurii de date spatiale, optimizare a fluxurilor de lucru ori editare sau cartografiere web.

Ne face o deosebita placere sa va invitam la seria de evenimente dedicate prezentarii beneficiilor unui ciclu complet de produse geospatial. Nu ratati demonstratiile principalelor produse din suita Intergraph, exemple de bune practici pentru toate industriile, dar si sesiuni de consultanta tehnica gratuita oferite la cerere pe toata durata evenimentului!

In Romania, turul modial de prezentare al portofoliului Intergraph se va desfasura in 4 locatii, dupa cum urmeaza:

  • 5 aprilie – Timisoara
  • 16 aprilie – Cluj
  • 18 aprilie – Iasi
  • 26 aprilie – Bucuresti

Va invitam sa consultati agenda evenimentului si sa va inscrieti aici. Numarul de locuri este limitat, inscrierile vor fi acceptate in ordinea venirii pe site.