BUZZ!Camp si-a desfasurat deja fortele in Timsoara, iar maine ne intalnim cu tinerii din Iasi. Pentru Bucuresti avem foarte multe surprize asa ca inscrie-te si ai sansa sa fii printre cei 300 de participanti la eveniment si sa ai acces la informatiile care iti pot schimba viata!

Inspire Business a creat acest eveniment pentru  tinerii cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, vei avea ocazia sa interactionezi cu traineri renumiti, vedete si reprezentanti ai companiilor de top.

Indiferent de domeniul in care studiezi, locul tau este la BUZZ!Camp. Pentru pasionatii de IT si tehnologie recomandam workshop-ul Raiffeisen Bank care cauta tineri pasionati de calculatoare. De asemenea, cunoscatorilor de Java, Java Script si C++ le-am pregatit fotolii de consiliere unde partenerii nostri de la APT ii asteapta cu job-uri in domeniu.

Daca visezi la o cariera intr-o multinationala, ai de unde alege: Accenture, Genpact, HP, Wrigley, P&G sau PwC asteapta sa te cunoasca si de ce nu, sa te coopteze in echipa lor. Ursus Breweries asteapta la workshop studenti la management si marketing, iar Carpatcement vrea sa regaseasca printre inscrisi studenti la automatica, mecanica sau geologie.

BUZZ!Camp te premiaza cu o tableta Prestigio MultiPad7. Convinge-ti 5 prieteni sa vin la eveniment si trimite-ne lista cu numele lor la adresa buzzcampevent@gmail.com. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site si sa participati la BUZZ!Camp in saptamana 15-19 aprilie.

Eveniment realizat in parteneriat cu: BRD, Genpact, Wrigley, Raiffeisen Bank, PricewaterhouseCooper, P&G, APT Group, Ursus Breweries, Accenture, HP, CCC, Stefanini, Carpatcement,  Mercedes-Benz, Staropramen, Dwyn, Avon.

Si cu sprijinul partenerilor media: bestResource, BestJobs, Business24, Business Woman, Calendarevenimente.ro, eJobs, PortalHR, Zile si Nopti, Ziare.com, Stiriong.ro, Inoras.ro, Studentdinprovincie.ro, Regielive, TV City.

Daca ai intrebari ne poti contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro).