iNES GROUP preia integral actiunile DigiSign, membru al companiei din 2009. Ca parte a iNES GROUP, DigiSign a dus mai departe valorile companiei, devenind un lider ca autoritate de certificare electronica.

iNES GROUP mentine o pozitie activa pe segmentul sau de piata, atent la oportunitatile de business. Compania pune accent pe tehnologii inovatoare, eficienta operationala si suport 24/7 oferit clientilor. Cu o strategie orientata pe client si calitate premium, iNES GROUP asigura excelenta serviciilor sale.

DigiSign continua sa simplifice actiunile din mediul electronic, fiind permanent axat pe beneficii si sprijin acordat clientilor. Astfel, DigiSign este singurul furnizor de semnatura electronica din Romania, care asigura serviciul de suport tehnic 24/7, la obtinerea, reinnoirea, instalarea sau utilizarea semnaturii electronice.

In plus, DigiSign asigura cea mai rapida cale de obtinere si reinnoire a semnaturii electronice precum si promotii pe tot parcursul anului. Direct din fata propriului calculator, utilizatorii semnaturii electronice DigiSign detin controlul privind confidentialitatea si integritatea datelor, prin eficienta si minim de efort, resurse materiale si de timp.

DigiSign, membru al iNES GROUP, este unul dintre principalii furnizori din domeniul serviciilor de infrastructura a cheii publice (PKI) si securitatea tehnologiei informatiilor. DigiSign este autoritate de certificare care permite afacerilor si consumatorilor sa comunice si sa incheie cu incredere tranzactii prin retelele digitale.