Decembrie, 2013 ― se lanseaza un nou site de anunturi online, SecondPrice.ro, ce promite utilizatorilor o platforma simpla si eficienta atat pentru vanzatori, cat si pentru potentialii cumparatori. De la cele care vand diverse produse pana la cele din domeniul imobiliarelor, anunturile publicate pe SecondPrice.ro ii vor ajuta pe utilizatori sa gaseasca exact ceea ce cauta si sa ia legatura de indata cu cei care le-au publicat.

Aceasta modalitate simpla si eficienta, prin care potentialul cumparator poate lua legatura cu vanzatorul, va fi garantul unei tranzactii reusite pentru ambele parti, atat in ceea ce priveste rapiditatea si eficienta tranzactiei propriu-zise, cat si in privinta preturilor accesibile, mai mici ca in magazinele conventionale sau online, preturi fara reduceri false.

Site-ul SecondPrice.ro gazduieste anunturi cu autoturisme second-hand, telefoane, electrocasnice si alte aparate electronice, anunturi cu apartamente de vanzare, garsoniere sau spatii comerciale, multitudinea de categorii si subcategorii permitandu-le tuturor utilizatorilor sa publice orice anunt doresc. In plus, cei interesati vor putea gasi, pe SecondPrice.ro, si oferte de joburi din toate orasele tarii, din Bucuresti, Cluj sau Brasov pana la ofertele din orasele mai mici.