iNES GROUP, cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, face o noua miscare strategica, completandu-si serviciile prin preluarea unei noi companii. Incepand cu luna octombrie 2013, iNES GROUP preia integral actiunile DigiCom Systems, la randul sau furnizor de servicii de comunicatii.

Suntem mereu atenti la evolutiile de pe piata de profil, iar prin aceasta preluare am vazut o noua oportunitate. Avem o experienta de peste 15 ani de activitate B2B si dorim sa ne consolidam permanent pozitia de furnizor de telecomunicatii la standarde inalte, fiind constienti ca trebuie sa privim cu deschidere, proactiv, cerintele clientilor nostri. Strategiile noastre promoveaza intotdeauna valorile principale ale companiei: orientare catre client, calitate premium, eficienta, inovatie, responsabilitate, angajament.”, a declarat dl. Ioan Irina, Director de Vanzari iNES GROUP.

Compania DigiCom Systems aduce experienta sa alaturi de specialistii iNES GROUP. Reteaua securizata de fibra optica si interconectarea cu cei mai mari operatori prin intermediul RONIX sau prin conexiuni directe, sunt elemente comune celor doua companii, asigurand trafic metropolitan nerestrictionat si de mare viteza. Astfel, sporeste capacitatea de raspuns in favoarea clientilor, iNES GROUP continuand sa acopere cu promptitudine cererea de servicii pe aria Bucuresti – Ilfov.

DigiCom Systems activeaza in domeniul tehnologiei informatiei inca din 1995 si ofera solutii profesionale de telecomunicatii atat companiilor cat si utilizatorilor individuali – Transport date & voce in regim Wholesales, Date – Internet & VPN, Voce – telefonie IP. Compania DigiCom Systems este unul dintre membrii fondatori ai primului nod de Internet Exchange din Romania, RONIX.

iNES GROUP isi intareste astfel pozitia ca cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, care ofera servicii business precum acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania – televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD – ca parte din pachetul iNES Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.