iNES GROUP aduce noutati in platforma iNES IPTV, disponibile din luna mai. Modificarile se aplica atat la nivelul sistemului de servere (middleware), cat si al echipamentelor de receptie STB (Set Top Box-uri), prin implementarea unui nou firmware.

Noua versiune a serviciului iNES IPTV vine cu un concept grafic diferit si o interfata integrata, mult mai usor de utilizat. Noile optiuni de la iNES IPTV sunt: PVR (Personal Video Recorder – inregistrarea emisiunilor TV pe un stick sau hard-disk conectat la Set Top Box), Media player (redarea pe ecranul TV a fisierelor audio sau video prin conectarea unui stick sau hard-disk la Set Tob Box) si Mozaic (selectarea unui canal prin afisarea concomitenta a 12 canale pe ecranul TV).

Platforma iNES IPTV aduce de asemenea, imbunatatiri si noi modalitati de prezentare unora dintre optiunile actuale precum: Timeshifting (vizionare in reluare, cu pana la 48 de ore in urma), IPG (Ghid Interactiv de Programe) sau sistemul de Setari.

Implementarea noii platforme va fi efectuata de catre departamentul tehnic al iNES GROUP, in perioada imediat urmatoare, si nu va afecta functionarea normala a serviciului iNES IPTV. De asemenea, clientii iNES IPTV pot beneficia oricand de serviciul Suport, disponibil 24/7.

“Noile tehnologii sunt mereu in atentia noastra. De aceea, prin iNES IPTV continuam efortul permanent de imbunatatire a calitatii si complexitatii serviciilor noastre. Astfel, cu o interfata dinamica si optiuni intuitive, dorim sa asiguram clientilor nostri o experienta cat mai confortabila in utilizarea serviciilor digitale de televiziune IP. “ a declarat Ioan Irina, Director de Vanzari – iNES GROUP