Furnizorul internaţional de servicii IT Beck et al. Services, a fost distins ca fiind unul dintre cei mai buni “Angajatori IT în 2013”, într-o competiție organizată în Germania la nivel naţional de către Great Place to Work Institute ®.

Institutul a publicat acest anunţ pe data de 28 ianuarie 2013, în colaborare cu partenerul său mass-media, revista germană specializată in industria IT, Computerwoche. În opinia angajaților lor, companiile IT care au primit premiul oferă angajaţilor o cultură deosebită a locului de muncă, foarte apreciată, atractivă și de încredere.

În comparație cu alte mari companii germane din  industria IT, Beck et al. Services a  obţinut punctaj  mare în special pentru atmosfera excelentă  de lucru, mediul atractiv de muncă, șanse egale în management și un stil de lucru colaborativ în toate locațiile sale. Aceasta este o confirmare a muncii de înaltă calitate atât a angajaţilor cât şi a echipei de management din Beck et al. Services.

În total, aproximativ 90 de companii din industria IT, care au fost clasificate în patru categorii diferite, au participat la acest studiu independent, efectuat de către Great Place to Work Institute ®. Competiția “Cei mai buni angajatori IT în 2013” s-a desfășurat pentru prima dată la Great Place to Work Institute ®, Germania, în colaborare cu BITKOM, Asociația Federală Germană pentru Tehnologia Informației, a Telecomunicațiilor și Mass Media  și revista germană specializată in industria IT, Computerwoche.