Tamron Co., Ltd. (Președinte și CEO: Morio Ono),  unul dintre principalii producători de echipamente optice, anunță lansarea a două noi obiective cu zoom mare proiectate pentru camere mirrorless Micro Four Thirds. Cele două noi modele 14-150mm (echivalent 28-300 mm în format 35mm/full-frame), în două culori – negru și argintiu, cu finisaje metalice elegante, se vor regăsi în oferta F64 Studio la scurt timp după ce va fi anunţată disponibilitatea acestora pe piaţă.

Adrian Ionescu, product manager F64: ,,Suntem unici distribuitori Tamron pe piața din România din 2007. Avem o relație excelentă cu acest producator, drept dovadă că, în 2012 am avut plăcerea să creăm spotul Tamron pentru toată Europa. Imediat ce obiectivele vor fi disponibile, F64 Studio le va include în ofertă, atât la showroom, cât și pe site.  Ne bucurăm că în acest fel putem veni în sprijinul posesorilor de aparate foto mirrorless, un segment dinamic, într-o continuă creștere.”

Cu un singur element din sticlă LD (Low Dispersion), două elemente asferice turnate și un element hibrid asferic, noile lentile cu zoom mare Micro Four Thirds, produse de Tamron, oferă o imagine de înaltă calitate prin eliminarea completă a distorsiunilor (defectelor de imagine). Folosind diafragme circulare, cele două obiective oferă un bokeh spectaculos.