Furnizorul de soluții și servicii IT Beck et al. Services și liderul de piață în infrastructură cloud Amazon Web Services au încheiat un parteneriat strategic ce va asigura dezvoltarea serviciilor IT existente printr-o a creșterea accesibilității spre serviciile în cloud: ambele părți iși vor combina portofoliul pentru a genera soluții de business în cloud scalabile și flexibile. Aceasta se materializează prin două avantaje  mari pentru clienți: livrare rapidă a soluțiilor de business și calitatea sporită a serviciilor.

Soluțiile comune vor contribui la creșterea eficienței în transformarea infrastructurilor on-premise existente, cum sunt cele de cloud privat, înspre soluții cloud flexibile, proiectarea adecvată a arhitecturii infrastructurilor IT, în furnizarea conceptelor de securitate și oferirea de suport permanent din partea specialiștilor. Soluțiile vor permite implementarea mediilor virtuale pentru testare sau productive fără pierderea controlului asupra datelor. Ca și partener specializat în operațiuni IT complexe, Beck et al. Services sprijină dezvoltarea modelelor arhitecturale, oferă consultanță pentru conceptele de securitate, cât și în implementare și integrarea aplicaților existente din cloud-urile private.

“În infrastructură în special, este important pentru clienții noștri să lucreze cu parteneri ale căror soluții  dovedesc un grad înalt de maturitate și sunt fiabile în medii de cloud critice, prin urmare parteneriatul cu Amazon Web Services va aduce o valoare semnificativă pentru ei. ” spune Siegfried Lautenbacher, CEO-ul Beck et al. Services.

“Beck et. al Services este prima alegere pentru noi pentru că firma – al cărui limbaj de business este în rezonanță cu al nostru – este un partener de încredere și de lungă durată în mediul internațional IT.” (Director Amazon)

Ca un prim pas al cooperării lor, cele două companii oferă un test de performanță pe pagina http://aws.amazon.com/de/testdrive/microsoft, unde puteți experimenta primele impresii despre lucrul cu Microsoft SharePoint 2013 într-un mediu virtual.

Beck et al. Services participa ca sponsor și prezentator la Amazon Web Services Summit în data de 15 mai 2014 în Berlin. La acest eveniment companiile participante pot afla care sunt serviciile pe care le pot consuma din cloud sau cum pot fi ele integrate cu infrastructurile și aplicațiile existente.

Pentru mai multe informații vizitați:  www.aws-summit-berlin.de