Epicor Software Corporation, lider global în furnizarea de soluții software de business  pentru companiile de producție, distribuție, retail şi servicii, lansează astăzi, oficial, versiunea 10 a Epicor ERP, care aduce cu sine o semnificație nouă a unei transformări a software-ului de business, pentru a inspira următoarea generație de utilizatori ai soluțiilor de planificare a resurselor întreprinderii (ERP). Lansarea lui Epicor ERP 10 a fost anunțată în București la întâlnirea anuală a clienților, Epicor Customer Day.

Noua ofertă este o îmbinare vizionară de funcționalități globale ample, construită pe o tehnologie agilă ce elimină complexitatea, pentru a face ERP-ul mai ușor de utilizat, mai colaborativ și mai responsiv decât oricând până acum, sprijinind totodată imperativele de azi ale afacerilor: colaborarea socială, flexibilitatea în implementare, performanța accelerată și accesibilitatea extinsă a sistemului.

În lume, există deja clienți activi care astăzi își rulează afacerile pe Epicor ERP versiunea 10, printre care: Allambi Youth Services, Boers & Co FineMetalworking Group, Cylicron Engineered Cylinders, LLC., Enpress LLC, Habasit America, Hallmark Building Supplies, Humtown Products, MK Products, și XT (fosta Xstrata Technology).

Inspirată de nevoile de astăzi ale personalului cunoscător de tehnologie, Epicor ERP versiunea 10 introduce o serie de aplicații și tehnologii noi, ce vor transforma modul în care companiile operează. Pe baza celor cinci principii ale colaborării, selecției, responsivității, simplității și mobilității, Epicor ERP versiunea 10 este proiectată să ajute organizațiile să funcționeze mai bine, atât pe plan intern cât și extern, beneficiând de cunoștințele și experiența conectată a oamenilor și sistemelor de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Cu o experiență optimizată pe mai multe dispozitive și pe opțiuni extinse de implementare — on premise, cloud sau managed service — Epicor ERP versiunea 10 oferă o experiență coerentă, într-o singură soluție. Noua interfață intuitivă (UI) touch-enabled, este proiectată de la bun început pentru a rula și  pe dispozitivele cu touch screen, permițând utilizatorilor să lucreze așa cum vor ei.

Cu sediul în Olanda, Boers & Co FineMetalworking Group a fost primul client care a lucrat direct cu Epicor ERP versiunea 10. Boers se bucură de o istorie de 100 de ani în furnizarea de piese de mecanică fină, asamblări de înaltă precizie și foi metalice pentru producătorii de aparatură medicală, reglarea debitelor, industria de automobile și cea petro-chimică. Compania a implementat Epicor ERP, de la nivelul vânzărilor până la cel financiar, pentru a satisface cererea tot mai mare a clienților pentru accesul la informații în timp real.

“Cu Epicor ERP versiunea 10, sunt vizibile avantajele noii interfețe cu utilizatorul, ceea ce face ca totul sa fie mai simplu și mai ușor de utilizat”, a declarat Jos Greeve, ICT Manager la Boers. “Epicor ERP versiunea 10 va schimba modul în care lucrăm și computerele pe care le folosim — touch enabled, touch friendly —  iar noile meniuri permit angajaților să adapteze soluția la modul în care ei doresc să lucreze.”

ERP-ul social duce la inovația afacerilor centrate pe utilizator

Potrivit unui raport recent al Forrester Research, Inc, “Atât clienții cât și angajații se așteaptă de acum ca informațiile, serviciile, și social media sa le fie disponibile –  în acest context –  pe orice dispozitiv, în morice moment au ei nevoie. Și oamenii de afaceri au luat notă de aceasta: astazi, 77% dintre factorii de decizie în afaceri consideră că este o prioritate rezonabilă, imediată sau chiar critică pentru compania lor să contureze o strategie completă privind telefonia mobilă și utilizarea tabletelor, pentru clienții și partenerii lor.”[1]

Epicor ERP versiunea 10 concretizează evoluția la un sistem de participare complet social(izată), dat fiind că Epicor Social Enterprise oferă un mediu de colaborare și personalizare extins. Capabilitățile extinse de cercetare pe categorii de consumatori le permit utilizatorilor să realizeze cercetări inter-companii, să detalieze informațiile în direct, să acceseze și să retrimită date din orice aplicație din context, toate prin propria vizualizare a sistemului ERP. Utilizatorii Epicor Social Enterprise sunt în măsură să se ocupe în mod efectiv și eficient de excesul de informații, printr-o gestionare a fluxului de lucru, urmărind în mod operativ aplicația, datele sau alertele altor persoane.

Enpress LLC, un producător lider mondial de vase sub presiune complexe, utilizate în tratarea apei, cu sediul în Eastlake, Ohio, a inceput recent să lucreze activ cu Epicor ERP versiunea 10. Compania își conduce acum operațiunile de afaceri cu noua versiune  — de la front office, producție, recepție și transport maritim, până la ordine de încasări și chitanțe.

“Epicor ERP versiunea 10 începe să ne permită să facem mai mult cu mai puțin”, a declarat Anthony Gercar, contabil de fabrică la Enpress LLC. “Cu Epicor ERP versiunea 10, avem acum posibilitatea să colaborăm în interiorul sistemului, prin Epicor Social Enterprise. Suntem foarte încântați de această nouă capabilitate.”

Arhitectura inovativă și agilă de business

La baza Epicor ERP versiunea 10 stă puternica Epicor ICE 3 Business Architecture de ultimă generație, ceea ce duce la o performanță crescută, scalabilitate, interoperabilitate și ușurință în utilizare, cu reducerea, în același timp, a costurilor și a complexității în afaceri, beneficiând totodată de o mulțime de soluții tehnologice,100% Microsoft®.

“Epicor ERP versiunea 10 este reprezentativă pentru evoluția platformei noastre de tehnologie inovatoare, în a sprijini imperativele afacerilor de azi – colaborarea socială, flexibilitatea în implementare, accesibilitatea pe scară largă a echipamentelor, cu ușurință în utilizare și performanță accelerată”, a declarat Malcolm Fox, vice president, product marketing la Epicor Software. “Am făcut o investiție semnificativă pentru a oferi următoarea generație a arhitecturii noastre de afaceri, eficientă și de înaltă performanță, concepută pentru a oferi clienților noștri un avantaj competitiv rezultat din aceste progrese în tehnologie. Epicor ERP inspiră clienților agilitate în afaceri, transparență și experiență îmbogățită, cu o ușurință-de-adoptare fără precedent, pentru a oferi rapid timp de valoare și pentru a duce la o colaborare crescută a informațiilor, astfel încât companiile să poată lua decizii mai inteligente, mai repede și cu rezultate mai bune.”

Cu Epicor ERP versiunea 10, companiile câștigă o platformă tehnologică care le poate sprijini să-și desfășoare afacerile de azi și din viitor, de pe orice echipament, oricând, oriunde în lume. Este o soluție enterprise ce susține creșterea și extinderea pe noi piete, încurajând companiile să fie în contact cu clienții, parteneri, angajații și produsele lor, în moduri noi și inovatoare.

Vizitați Epicor.com/ERP10 , ca să ascultați povestirile implementărilor lui Epicor ERP versiunea 10, la clientii Boers, Cylicron și Enpress.[1]  Sursa: Forrester Research, Inc. “Predictions 2014: Mobility and Computing Technologies in the Age of the Customer” de J.P. Gownder (January 15, 2014)