Xerox România participă cu tehnologii de ultimă oră la IT Congress – unul dintre cele mai importante evenimente regionale de IT – unde compania este partener pentru a cincea oară consecutiv. Evenimentul  se desfăşoară în perioada 21-22 mai la Timişoara.

Xerox va participa la acest eveniment atât cu echipamente office, cât şi cu prezentări şi demonstraţii despre programul său, Xerox Partner Print Services (XPPS) – un serviciu de gestionare a flotelor de echipamente, indiferent de producătorul acestora, care se adresează IMM-urilor și companiilor mari. Programul este oferit de Xerox, prin intermediul rețelei sale de parteneri acreditați.

Printre echipamentele prezentate la standul Xerox din cadrul expoziţiei IT Congress se vor afla: Xerox WorkCenter 7855, Xerox WorkCenter 5325, Xerox ColorQube 9303 şi Xerox ColorQube 8900. Acestea sunt potrivite pentru orice mediu de lucru cu documentele, imprimă materiale color la o calitate excepţională, tipăresc la viteze foarte mari şi includ numeroase funcţii de securizare a datelor, ajutând companiile să îşi optimizeze procesele cu documenele şi să obţină reduceri de costuri.

În cadrul expoziţiei, vizitatorii vor avea ocazia să testeze tehnologiile Xerox şi să participe la demonstraţii alături de specialiştii Xerox. De asemenea, aceştia vor putea participa la diverse dezbateri şi la workshop-uri.

Bogdan Gheţău, Office Solutions Production Specialist Xerox România, va vorbi despre securitate şi soluţiile mobile Xerox, care le permit utilizatorilor să aibă acces la informaţie de oriunde şi oricând, folosind propriile dispozitive mobile, în mod securizat. Una dintre aceste soluţii este ConnectKey – aceasta le oferă companiilor un plus de mobilitate, securitate şi confort.  Dan Stroescu, XPPS Manager Xerox România, va prezenta beneficiile „Xerox Partner Print Services”, un program prin care compania îşi propune să sprijine afacerile clienţilor finali, oferindu-le servicii de management al documentelor, prin intermediul partenerilor săi acreditați.

Tot săptămâna aceasta, Xerox va participa pentru a treia oară consecutiv la un alt eveniment IT, Zilele Comunicaţiilor, care se desfăşoară pe 20 mai la Bucureşti. Compania va prezenta câteva dintre echipamentele sale office, precum Xerox WorkCenter 3045 şi Xerox WorkCenter 6015 – ideale pentru firmele mici şi mijlocii, dar şi pentru biroul de acasă.

În această perioadă, Xerox participă cu toată gama sa de produse, dar şi cu programe de servicii de imprimare prin parteneri, la mai multe evenimente IT, acoperind, astfel, întreaga ţară.

În perioada 14 – 16 mai, compania a participat la Transilvania IT Forum, care s-a desfăşurat la Păltiniș. În cadrul acestui eveniment, compania a prezentat câteva dintre tehnologiile și echipamentele sale office, ideale pentru orice mediu de birou.

De asemenea, Xerox România a fost prezentă, pentru a doua oară consecutiv, la evenimentul organizat de Asociaţia Tipografilor „Transilvania”, desfășurat pe 16 mai, la Sibiu. Evenimentul reunește reprezentanţi ai tipografiilor, centrelor de imprimare şi agenţiilor de publicitate din toată ţară. Discuţiile s-au purtat în jurul tehnologiilor de producţie, al caracteristicilor şi beneficiilor tiparului digital versus cel offset.