Xerox România se mută într-un nou sediu, care se află în clădirea de birouri Hermes Business Campus, dezvoltată de Properties Investment SRL (Atenor Group), aflată pe Bd. Dimitrie Pompeiu, în apropierea staţiei de metrou Pipera, începând din 30 iunie.

Compania a închiriat etajul doi al clădirii, pentru o perioadă de şapte ani. Xerox are inclus şi un spaţiu extins pentru showroom, unde sunt prezente cele mai moderne echipamente şi soluţii de lucru cu documentele şi unde vizitatorii au posibilitatea să testeze toate aceste tehnologii şi să participe la demonstraţii alături de specialiştii companiei. De asemenea, Xerox beneficiază de locuri de parcare şi spaţii suplimentare pentru arhivă.

În noul sediu îşi va desfăşura activitatea o echipă de aproape 100 de angajaţi din toate departamentele, de la cele de vânzări şi relaţii cu clienţii şi partenerii, până la cele de suport.

Accesul la noul sediu Xerox este facil, atât cu maşina, cât şi cu mijloacele de transport public, acesta fiind amplasat în apropierea a 3 artere principale ale Bucureştiului – bulevardele Dimitrie Pompeiu, Barbu Văcărescu şi Petricani.

Adresa completă a noului sediu Xerox România este: Hermes Business Campus, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, etajul 2, sector 2, Bucureşti.