One-IT a organizat a VII-a ediție a Innovation IT, un eveniment anual dedicat clienților business. Această ediție aniversară a marcat 18 ani de experiență și inovație în susținerea dezvoltării organizațiilor prin tehnologie și digitalizare. Evenimentul a avut loc joi, 23 septembrie, la sala de evenimente „Primera” a Hotelului Primera Dru și a găzduit peste 100 de clienți One-IT.

Devenit deja o tradiție pentru mediul de afaceri regional, Innovation IT aduce în prim-plan cele mai noi tehnologii din domeniu.

Cea de-a VII-a ediție a fost cu adevărat specială datorită clienților One-IT, alături de care s-au construit colaborări durabile și s-a accelerat dezvoltarea afacerilor cu ajutorul soluțiilor IT potrivite, în toți cei 18 ani de activitate în domeniu. Succesul ediției s-a datorat și partenerilor prezenți la eveniment: Xerox, Synology, Cisco, Epson, Bitdefender, Dell EMC, Dahua, Vertiv, Acronis, Asus, Aten, Lenovo, HP, Fortinet și Spacer.

Evenimentul a fost deschis de CEO & Founder al One-IT, Nicolae Onțiu, care a făcut o scurtă retrospectivă a celor 18 ani de experiență One-IT și care a prezentat o viziune de viitor pentru susținerea progresului în afaceri prin soluții IT flexibile și stabile.

Prezentările partenerilor au fost concepute sectorului B2B și au propus soluții IT care răspund provocărilor actuale din mediul de afaceri, precum: inovații în supraveghere video, soluții de securitate pentru protejarea împotriva amenințărilor cibernetice, management inteligent al documentelor pentru modul de lucru hibrid, protecția cibernetică a datelor (fizice, virtuale sau în cloud), imprimare cu jet de cerneală la cele mai înalte standarde, stocare și backup de date performante, conectivitate audio/video și administrare simplificată, soluții de alimentare eficientă cu energie electrică pentru continuitatea transferului de date etc.

După maratonul de prezentări a urmat sesiunea demo, în cadrul căreia clienții au avut oportunitatea de a testa și analiza soluțiile prezentate la standurile partenerilor.

Tombola Innovation IT a fost un moment așteptat, la care participanții au câștigat numeroase premii: laptop, multifuncționale, telefoane, accesorii, licențe, stații de backup, scaun de gaming etc.

În această ediție aniversară au fost premiați 18 clienți One-IT. One-IT a ținut să menționeze că toți clienții sunt la fel de valoroși, deoarece s-au creat relații durabile și frumoase cu fiecare dintre aceștia.

Momentul a fost continuat cu o surpriză pentru Nicolae Onțiu, care a primit un trofeu de apreciere pentru cei 18 ani de activitate.

Cu recunoștință, Nicolae Onțiu, CEO & Founder One-IT, a declarat: „Innovation IT a ajuns la ediția a VII-a și este o mare bucurie și onoare să îi avem din nou alături pe clienții, colaboratorii și partenerii noștri într-un eveniment care a devenit, în timp, un reper pentru inovație și tehnologie în businessul regional. Este un an deosebit din toate punctele de vedere și cu atât mai frumos, deoarece am avut ocazia de a sărbători împreună 18 ani de experiență pe piață. Au fost niște ani extraordinari, în care am construit o afacere pentru a ajuta organizațiile să evolueze prin intermediul tehnologiei și a aduce mai aproape de oameni soluții care să fie cu adevărat utile și care să contribuie la îmbunătățirea întregii activități. Mulțumesc tuturor pentru că au fost alături de noi și pentru că în toți acești ani, ne-au oferit încredere, ne-au învățat lecții valoroase, care ne-au ajutat să ne perfecționăm și să ajungem la un nivel în care putem spune cu adevărat că tehnologia, utilizată în mod inteligent, poate fi cheia către stabilitate, performanță și succes în business. Echipa One-IT vă este sincer recunoscătoare!”

Seara a culminat cu cina festivă, moment excelent pentru ca participanții să socializeze și să petreacă un timp de calitate, deschis oportunităților și discuțiilor constructive într-o atmosferă relaxată. Iar participanții au fost plăcut surprinși de întregul eveniment și de inovațiile prezentate.

Iată câteva dintre feedbackurile primite de la aceștia:

Mihai Marcu, reprezentant SYNOLOGY, a afirmat: „One-IT reușesc să fie un magnet puternic în domeniu, atrăgând și menținând în jurul lor persoane de calitate. Să creezi o comunitate puternică este o mare realizare. Felicitări pentru rolul pe care îl îndepliniți cu succes și pentru aniversarea celor 18 ani de activitate! Mulțumim pentru promovarea soluțiilor de stocare și backup Synology, soluții complete și cu grad foarte ridicat de fiabilitate, investiție care se amortizează într-o perioadă scurtă de timp.”

Bogdan Strătulă, reprezentantul VERTIV România, a spus: „A fost prima participare a Vertiv la Innovation IT, ne-a bucurat organizarea excelentă a evenimentului. Am regăsit în audiență reprezentanți ai celor mai importante companii și instituții din zona Maramureșului, cărora le-am povestit despre istoria Vertiv în asigurarea continuității infrastructurilor critice de date, dar și despre cele mai noi tendințe din domeniul Edge Computing. Cu acest eveniment, am pus bazele parteneriatului cu OneIT, care, prin adăugarea soluțiilor Vertiv în portofoliu, devine un important jucător în piața locală de infrastructură.”

Călin Vlad, reprezentantul BITDEFENDER, a precizat: „Echipa Bitdefender participă an de an cu mare drag la evenimentele One-IT, iar anul acesta a fost un eveniment cu totul deosebit, întrucât marchează <<majoratul>> vostru. Faptul că am reușit să prezentăm cele mai noi informații despre soluțiile Bitdefender în fața unui auditoriu live, pe cât de numeros pe atât de select, ne face să ne încredem și pe viitor în succesul garantat al parteneriatului Bitdefender cu Echipa One IT. Mulțumim și La Mulți Ani!”

Ionuț Baciu, reprezentantul XEROX România, a afirmat: „Suntem onorați că am avut privilegiul de a participa la evenimentul Inovation IT, organizat de partenerul nostru One-IT, cu atât mai mult cu cât acest eveniment vine la 18 ani de la înființarea companiei. A fost o ocazie pentru noi – Xerox România – să prezentăm noutățile cu care venim în acest an, 2021, și să transmitem invitaților modul în care Xerox a reușit să dea o mână de ajutor atât echipelor IT, cât și utilizatorilor, în adaptarea mai ușoară la noul mediu de lucru hybrid, de care cu toții ne-am lovit în această perioadă pandemică. Felicitări, echipei One-IT! Să ne vedem sănătoși cu toții la anul, la un nou eveniment de succes!”

Bogdan Albu, reprezentantul ACRONIS, a declarat: „Un eveniment care s-a ridicat la înălțimea celor 18 ani de excelență și inovare. M-a onorat invitația voastră și aștept cu nerăbdare ediția următoare. Felicitări familiei One-IT și la mulți ani! Servus!”

Innovation IT a devenit un eveniment de referință în mediul de afaceri regional, adunând într-un singur loc branduri de renume în IT și clienți ai One-IT (din domenii foarte diverse).

Pentru detalii suplimentare despre One-IT și despre Innovation IT, vă rugăm să vizitați pagina oficială www.one-it.ro