La începutul acestei săptămâni, ASRock a lansat noua serie de plăci de bază pe chipset Intel, dotate cu tehnologia Super Alloy, bucurându-se de un succes major. Tehnologia Super Alloy asigură stabilitate şi fiabilitate folosind componente de clasă superioară. În plus, noile produse sunt dotate cu o serie de caracteristici unice precum Purity Sound 2 cu condensatoare Nichicon seria Fine Gold, condensatoare ELNA pe plăcile de bază mainstream, tehnologia ASRock HDD Saver, platform APP Shop şi serviciul ASRock Cloud.

Un nou standard audio pentru toți

Pentru fiecare placă din noua serie, ASRock a îmbunătăţit tehnologia audio onboard. Fiind mai evoluată faţă de versiunea precedentă, tehnologia Purity Sound 2 oferă condensatoare Nichicon seria Fine Gold şi include sunet 7.1 CH HD cu un codec Realtek ALC1150, 115dB SNR DAC cu amplificator diferenţial, tehnologie Direct Drive fără condensatoare, protecţie EMI, PCB izolat şi sistem DTS Connect. Dotate cu condensatoarele Nichicon din seria Fine Gold, dorite de orice audiofil, plăcile ASRock sunt gata să satisfacă cerinţele celui mai pretenţios entuziast audio.

Pentru plăcile mainstream şi cele value, ASRock a folosit condensatoare ELNA ce înainte puteau fi văzute doar pe plăcile high-end. În comparaţie cu condensatoarele tradiţionale ce au pierderi mari de curent (300uA), modelele ELNA prezintă pierderi extrem de mici (3uA), ceea ce duce la un zgomot foarte scăzut, oferind utilizatorilor claritate audio superioară.

HDD Saver

Spre deosebire de hard disk-urile de sistem, cele pentru date fie sunt în idle, fie consumă curent odată ce ai pornit PC-ul. Pe multe dintre plăcile ASRock Seria Intel 9, utilizatorii pot găsi lângă porturile SATA conectorii HDD Saver în 4 pini, ce ajută la oprirea /pornirea HDD-ul pe cale software. Această tehnologie oferă un spor de intimitate, economiseşte mai multă energie şi extinde durata de viaţă a HDD-ului.

APP Shop

Pe lângă îmbunătăţiri hardware, ASRock a lansat şi un shop de aplicaţii, o nouă platformă de unde poţi descărca cele mai noi update-uri de BIOS, diverse aplicaţii, suport software, sau chiar şi jocuri video populare. Folosind această platformă versatilă, veţi beneficia de cele mai noi stiri si tehnologii de la ASRock, reuşind astfel să vă optimizaţi sistemul şi să actualizaţi la zi placa de bază.

ASRock Cloud

Cu ajutorul tehnologia ASRock Cloud* procedura de conectare a dispozitivelor mobile la PC nu a fost niciodata mai simplă!

Aceasta vă permite să accesaţi de la distanţă fişierele, filmele, pozele sau melodiile aflate pe PC-ul de acasa, folosind orice tableta sau telefon cu acces la internet.

Pentru doritori, ASRock oferă abonamentul anual Orbweb.ME Professional, un serviciu cloud personal, la doar 49.99 USD. În plus, veţi beneficia şi de o luna de upgrade la pachetul Orbweb.ME Ultimate cu funcţie Remote Desktop.

* OrbWeb ME este oferit de o parte terta. Pot exista restrictii sau oferta poate fi schimbata, întrerupta sau oprita fără nici o notificare în prealabil. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati: http://www.asrock.com/feature/cloud/index.html

Cele mai performante plăci de bază din seria Intel® 9

Dotate cu o serie de componente premium, noile plăcile de bază ASRock sunt ultra stabile şi fiabile, fiind dotate cu condensatoare audio profesionale, tehnologie HDD Saver, platform APP Shop şi serviciul ASRock Cloud. Cu ajutorul tuturor acestor dotări inovative, vei fi capabil să te bucuri de toate avantajele unei vieţi high-tech.