Baroque Books & Arts, una dintre cele mai inovatoare edituri românești, a ales Entersoft Expert pentru gestiunea completă a activității și creșterea controlului managerial. Cu Entersoft Expert, Baroque Books are acces la funcționalități specifice activității de editură: gestiune stocuri pe titluri și gen literar, monitorizare plăți drepturi de autor și taxe de timbru, corelare comenzi în librării versus vânzări etc. Astfel, Entersoft Expert va permite un control ferm asupra activității prin acces la rapoarte manageriale detaliate precum și consolidarea și expedierea datelor financiar-contabile către un serviciu externalizat.

„Am găsit în piața de carte referințe bune care ne-au direcționat către Enterosoft. Într-o primă etapă, soluția Entersoft Expert a părut prea complexă pentru dimensiunea companiei noastre, însă ulterior am înţeles beneficiile pe termen lung, mai ales că activitatea noastră are nevoie de susținere pentru creșterea viitoare”, afirmă Dana Moroiu, director editorial al Editurii Baroque Books & Arts.

Fondată în 2012 ca un proiect antreprenorial, Baroque Books & Arts a ieșit din segmentul producției de masă și se adresează unui public capabil să înțeleagă cartea ca artã. Activitatea a crescut constant ajungând la un rulaj de peste 25 de titluri pe an. De asemenea, reţeaua de distribuție a crescut constant, iar echipa Baroque Books & Arts cochetează cu ideea împachetării activității de editură cu alte servicii complementare. Pentru Baroque Books & Arts,  Entersoft Expert va deveni unul dintre elementele de creștere, în următorii ani.

„Mi-a placut atât spiritul antreprenorial cât și entuziasmul echipei Baroque Books. Își cunosc foarte bine activitatea și piața, ceea ce a dus la o definire foarte practică a cerințelor proiectului. Astfel proiectul a fost finalizat rapid, iar Baroque Books & Arts începe să înregistreze îmbunătățiri vizibile ale activității”, afirmă Simona Andrei, Major Accounts Manager, Entersoft România.

Entersoft este singurul furnizor local de ERP cu soluții specializate pentru piața de carte. În mod curent, Entersoft Business Suite și Entersoft Expert sunt folosite în cele mai relevante edituri și retaileri de carte din România: Grupul Corint, Editura Litera, Editura Diana, elefant.ro.