Xerox România a încheiat un nou parteneriat strategic cu Kapsch Româniaîn cadrul programului său High Tech Alliance, care îşi propune să le ofere clienţilor finali tehnologii şi soluţii IT personalizate, prin intermediul integratorilor şi producătorilor din industria IT&C.

Kapsch România este un furnizor de top de soluții și servicii IT&C profesionale pentru companii din sectoare precum financiar-bancar, utilități, Tehnologiile şi soluţiile IT Xerox vor eficientiza fluxurile de lucru cu documentele şi procesele de business, vor creşte productivitatea şi vor reduce costurile operațiunilor clienţilor finali ai Kapsch România.

Parteneriatul cu Kapsch România în programul Xerox High Tech Alliance este strategic şi foarte important pentru noi”, afirmă Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox România. “Xerox sprijină clienţii finali să îşi atingă obiectivele privind activităţile cu documentele şi procesele de business, cu tehnologii performante şi instrumente software avansate, în funcţie de nevoile specifice ale fiecăruia. Împreună cu noul nostru partener, Kapsch România, care ne susţine în acest demers, vom aduce un plus de valoare business-urilor acestora.

Atunci când își reunesc competențele două companii al căror numitor comun este excelenţa în inovare, clienții pot fi siguri că vor avea la dispoziție cele mai moderne și eficiente soluții”, afirmă Dan Roman, Director General Kapsch România. „Cei 120 de ani în care Kapsch a contribuit în calitate de integrator de tehnologii la dezvoltarea sectorului IT&C pe piețele unde activează se împletesc cu viziunea Xerox pusă în practică de-a lungul a mai bine de un secol în produse şi soluţii de top. Parteneriatul cu Xerox se înscrie în strategia Kapsch de a oferi clienților săi accesul la acele tehnologii care diminuează semnificativ presiunile generate de productivitatea soluțiilor IT utilizate în operațiunile curente ale organizației. Prin integrarea soluțiilor Xerox, clienții Kapsch vor beneficia de suport consistent în derularea fluxurilor de documente atât în cadrul organizației, cât și în relația cu partenerii lor de afaceri”.

În cadrul Xerox High Tech Alliance, clienţii finali trec printr-un audit, efectuat de specialiştii companiei cu ajutorul Office Document Assessment (ODA), o analiză consultativă în detaliu, folosind metodologiile şi tehnologiile de vârf Lean Six Sigma. Apoi, pe baza datelor obţinute, se construieşte o soluţie specifică, ce poate să aducă reduceri de costuri de până la 30%.

Printre partenerii înscrişi până acum în programul Xerox High Tech Alliance se află: Novensys, Asesoft International, parte a grupului Asesoft, Asseco România, parte a Asseco SEE şi Q’net International.