În fața sarcinilor de lucru din ce în ce mai complexe și a amenințării constante a atacurilor cibernetice, alegerea unui partener tehnologic care poate oferi o protecție a datelor omniprezentă și o infrastructură de încredere este crucială.

Soluțiile de stocare Dell EMC furnizate de Kapsch România optimizează sarcinile de lucru și vă protejează investițiile IT cu unități cu auto-criptare, caracteristici încorporate de evitare a dezastrelor și snapshot-uri în fiecare matrice. Reduceți riscurile și creșteți productivitatea cu cele mai performante soluții de stocare scalabilă disponibile în industrie!

În noua eră a datelor, combinația dintre volume masive de date și inovație tehnologică de neegalat a oferit companiilor de toate dimensiunile oportunitatea de a deveni puteri digitale disruptive. Dar, în ciuda acestui potențial, mulți învață că transformarea digitală poate fi complexă și provocatoare. Datele au devenit mai diverse decât oricând – iar acum sunt create, procesate și stocate peste tot, de la edge la cloud. Majoritatea organizațiilor au descoperit că nicio infrastructură nu poate răspunde tuturor cerințelor lor de date, așa că folosesc arhitecturi diferite, creând silozuri de resurse IT care sunt gestionate și consumate independent.

În același timp, IT-ul este supus unei presiuni din ce în ce mai mari pentru a oferi niveluri mai mari de simplitate în utilizare și agilitate pe partea de business. Stocarea locală la nivel de întreprindere trebuie să ofere acum aceeași flexibilitate operațională ca și cloud-ul, devenind din ce în ce mai adaptabil, automatizat și mai ușor de integrat cu cadrele de management existente. Pentru a răspunde acestor cerințe conflictuale, este necesară o nouă arhitectură și o nouă abordare a stocării.

Platforme adaptabile bazate pe tehnologii de ultimă generație

Atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere operațional, soluțiile Dell EMC completează și avansează infrastructura dumneavoastră actuală. Construite pentru a oferi capabilități fără precedent utilizând tehnologii de ultimă generație, noile platforme adaptabile oferă simultan un context familiar și un suport matur și cuprinzător pentru ecosistem.

Indiferent dacă mediul dumneavoastră actual include soluții tradiționale pe 3 niveluri (servere, rețele, matrici), infrastructură hiperconvergentă, cloud hibrid sau public sau un mix al acestora, soluțiile Dell EMC vă ajută să le simplificați și să le modernizați, permițând personalului IT să folosească întregul set de abilități investind în același timp cu încredere în viitor.

Soluții adaptate provocărilor dumneavoastră

În calitate de partener Gold al companiei Dell Technologies, Kapsch România este gata să vă consilieze în completarea unei soluții integrate care răspunde provocărilor dumneavoastră. Echipa de specialiști Kapsch România oferă o gamă completă de servicii, de la analiza, proiectarea și implementarea diverselor soluții până la managementul operațional al sistemelor la cerere 24×7 sau bazat pe SLA.

Contactați-ne acum la office-romania@kapsch.net sau la telefon 021 408 73 73 pentru a primi informații suplimentare despre soluțiile de stocare Dell EMC furnizate de Kapsch România și pentru a stabili o întâlnire cu specialiștii noștri.