Xerox lansează WorkCentre® 3655, un multifuncţional care simplifică activităţile de rutină, automatizează fluxurile de lucru, sporind eficienţa şi productivitatea şi menţinând costurile sub control.

Noul multifuncțional, bazat pe platfoma software Xerox ConnectKey®, permite utilizatorilor să scaneze, să trimită sau să imprime documente cu usurinţă, în doar câţiva paşi. Totodată, utilizatorii au la dispoziţie funcţia de scanare personalizată şi, astfel, printr-o singură apăsare de buton, pot trimite documente către e-mail, în cloud sau către arhive. De asemenea, caracteristicile avansate de imprimare dau posibilitatea utilizatorilor să tipărească rapid de pe desktop, de pe orice dispozitiv mobil, USB sau din cloud.

“Echipamentul Xerox WorkCentre® 3655 este accesibil, uşor de utilizat, comod şi permite utilizatorilor să lucreze mai rapid şi să fie conectaţi în permanenţă la instrumentele care îi ajută să-şi desfăşoare activitatea”, spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. “În acelaşi timp, datorită Xerox Extensible Interface Platform (EIP), utilizatorii îşi pot personaliza cu ușurință setările, fără să aibă nevoie de vreo tehnologie suplimentară sau de suport din exterior.”

Xerox WorkCentre® 3655 poate copia și imprima documente rapid, prima pagină fiind gata în mai puţin de opt secunde și oferă viteze de până la 47 de pagini pe minut. Multifuncţionalul are o capacitate de alimentare cu hârtie de până la 2.350 de coli, ceea ce înseamnă perioade de funcţionare mai lungi, cu mai puţine întreruperi.

Alte funcții ale Xerox WorkCentre® 3655 includ:

Managementul imprimării – Xerox Global Print Driver® permite administratorilor IT să instaleze, să actualizeze și să gestioneze dispozitivele Xerox și non-Xerox cu un singur driver, simplificându-se astfel fluxul de lucru pentru utilizatorii finali.

Soluţii de securitate sporite – datorită integrării tehnologiei McAfee®, multifuncţionalul are autoprotecţie împotriva potenţialelor ameninţări de securitate. Tehnologia garantează faptul că de pe dispozitivele unei companii nu se execută decât fişiere sau funcţii sigure, aprobate anterior, minimizându-se necesitatea de actualizare manuală a versiunilor de software.

Soluţii de eficientizare a costurilor – utilizatorii pot personaliza setările de imprimare pentru mai multă economie şi eficienţă, cum ar fi imprimarea față-verso, imprimarea mai multor pagini pe aceeaşi coală sau eliminarea imprimării inutile.