Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) a anunțat numirea lui John Bruno în funcția de Chief Operating Officer. Acesta se alătură echipei după promovarea lui Steven Bandrowczak în funcția de Chief Executive Officer, la începutul lunii august a acestui an. În acest rol, John Bruno va colabora cu CEO-ul companiei și cu echipa de conducere pentru a modela strategia globală a companiei și va fi responsabil de progresele modelului de operare pentru a îmbunătăți performanța. El va supraveghea, de asemenea, ofertele globale, furnizarea de servicii, marketingul, producția, lanțul de aprovizionare, achizițiile, tehnologia informației și divizia de servicii IT a Xerox.

„Experiența sa în business, dobândită în urma activității în domeniul tehnologiei și conducerea operațiunilor în mai multe companii de nivel Fortune 500, dintr-o gamă largă de industrii, sunt aspecte foarte importante pentru evoluția Xerox, în raport cu obiectivele pentru viitor ale companiei”, a declarat Steven Bandrowczak, CEO Xerox. „Expertiza lui John va contribui la dezvoltarea modelului nostru de operare centrat pe nevoile clienților și ne va permite să creăm o experiență mult mai benefică pentru aceștia.”

Bruno vine la Xerox după șapte ani în cadrul Aon, unde a ocupat funcțiile de Chief Operating Officer și Chief Executive Officer Data & Analytic Services. De-a lungul carierei sale de 30 de ani, John a deținut funcții de conducere la NCR Corporation, United Parcel Service, Cisco Systems, Merrill Lynch și Goldman Sachs, printre altele.

„Aștept cu nerăbdare să interacționez cu noii colegi din întreaga lume, în cadrul proiectelor și acțiunilor importante la nivelul companiei, pentru a ne asigura că inovăm din punct de vedere operațional” a spus Bruno. Ne dorim să răspundem în mod eficient nevoilor clienților și să le livrăm tehnologii esențiale pentru activitatea lor atât în prezent, cât și în viitor.”