Xerox lansează noua gamă de imprimante laser color A4, Xerox Phaser® 6020 şi Phaser® 6022 şi de multifuncţionale laser color A4, WorkCentre® 6025 şi WorkCentre® 6027, cu conectivitate wireless şi soluţii complete de imprimare mobilă. Echipamentele oferă utilizatorilor posibilitatea de a tipări de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv mobil doresc.

“Un studiu recent al IDC1 arată că dispozitivele mobile pot fi folosite pentru a tipări de numai jumătate dintre utilizatori, atunci când aceştia sunt la birou şi de numai o treime dintre cei aflaţi în afara companiei”, afirmă Sergiu Pop, Channels Product Marketing Manager, Xerox România. “Cu noua gamă de echipamente laser color utilizatorii pot imprima e-mailuri, fotografii sau documente direct de pe tabletă, telefon mobil sau laptop, acestea putând fi conectate în siguranţă la echipamente, chiar şi în absenţa unei reţele wireless, prin functia Wi-Fi Direct.”

Noile echipamente A4 laser color oferă o calitate superioară a imaginilor datorită rezoluţiei ridicate (1200 x 2400 dpi) şi a sistemului de imprimare Hi-Q LED, astfel încât utilizatorii obţin texte clare şi imagini luminoase şi detaliate, chiar şi pentru un volum de lucru mare. Sistemul de imprimare avansat Hi-Q LED se regăseşte în mai multe echipamente Xerox vârf de gamă, folosite de designerii de grafică şi artiştii care lucrează pentru clienţi din domeniul imagisticii şi artelor. În plus, datorită funcţiilor de reglare uşor de folosit ale driverului de imprimare Xerox, ajustările de culoare de ultim moment sunt simplu de efectuat de către utilizatori.