Magazinele online își vor adapta designul și conținutul din ce în ce mai mult pentru a integra partea de soluții mobile în strategia de dezvoltare, ceea ce va genera o creștere a calității afacerilor din zona de e-commerce. Ca o consecință directă, website-urile comercianților online vor rula mai rapid și mai bine, cererea de servicii pe partea de programare pentru aceste tipuri de afaceri înregistrând o creștere semnificativă.

Acestea sunt doar câteva dintre concluziile specialiștilor cu privire la evoluția pieței de e-commerce din România în 2015, o piață estimată la aproximativ 650 milioane de euro.

Piața de e-commerce din România crește de la an la an și odată cu ea și calitatea magazinelor online, dar și a serviciilor oferite de comercianți. Trendul acesta continuă puternic și anul acesta. Explozia de mobile la nivel global își va face din ce în ce mai simțită prezența și în România, unde tot mai multe magazine online vor alege și varianta de mobile pentru website. Toate aceste evoluții se vor concretiza într-o creștere puternică a cererii de servicii de programare, a declarat Vlad Stănescu, CEO Mind Magnet.