Unul din patru clienți (26%) ai Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, este femeie, arată cele mai noi statistici ale companiei. Deși clientele aparținând sexului frumos cumpără cu regularitate de pe Oktal.ro, luna martie constituie un bun prilej pentru bărbați să achiziționeze diverse gadgeturi pentru femeile din viața lor.

“Femeile nu adoptă tehnologii noi atât de repede precum reprezentanții sexului masculin, însă ele sunt practice și se documentează foarte bine înainte de a cumpăra un telefon sau o mașină de spălat. Acestea analizează cu atenție funcționalitățile produsului pe care vor să îl achiziționeze și apreciază ușurința în utilizare a device-ului respectiv”, a explicat Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care deține magazinul online Oktal.ro.

Clientele Oktal.ro sunt independente, lucrează și au studii superioare, iar produsele pe care le cumpără variază, în funcție de nevoile pe care le au, de la smartphone-uri sau tablete la frigidere si televizoare. Acestea au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani (19%), 25 – 34 ani (33%) și 35 – 44 ani (28%).

Ce produse recomandă Oktal.ro să fie dăruite femeilor, în martie

“Chiar dacă reprezentantele sexului frumos cumpără online diverse produse, în luna martie am pregătit o listă de potențiale cadouri pe care, de data aceasta, în loc să le achiziționeze, le pot primi în dar”, a adăugat Dan Dumitrescu.

Întrucât telefoanele rămân cel mai de preț accesoriu, Oktal.ro recomandă trei modele de succes, cu tehnologie și design de vârf: Samsung i9300 Galaxy S3 Garnet Red (1.419 lei), Samsung i9195 Galaxy S4 Mini LTE 8GB Purple (1.354 lei) și Apple iPhone 5S 16GB Gold (2.999 lei).

Pentru doamnele și domnișoarele care au nevoie de un laptop sau o tabletă nouă, Oktal.ro are în oferta un model de la Asus, de culoare roșie, ce costă 1.699 lei, și, respectiv, un Samsung T210 Galaxy Tab 3 Hello Kitty Edition, la 599 lei, iar pentru cele care iubesc cafeaua, magazinul online propune două aparate – unul de la Krups, de culoare roșie, care face caffe latte, cappuccino, chocochino, espresso și latte machiato și are prețul de 509 lei, iar altul de la DeLonghi, cu design unic și elegant, ce prepară un cappuccino cu o spumă bogată și costă 1.019 lei.

De asemenea, lista produselor dedicate femeilor, în luna martie, este amplă, și mai cuprinde aparate de masaj (Oregon Scientific, 307 lei), epilatoare (Braun, 258 lei sau Philips, 343 lei), ondulatoare (Philips, 156 lei sau Rowenta, 176 lei), perii de păr sau plăci de îndreptat părul, uscătoare de păr.