EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din România, își relansează magazinul online www.eurogsm.ro, cu scopul de a oferi clienților o experiență de cumpărare mai plăcută și pe dispozitivele mobile. Noua versiune a site-ului include o altă clasificare a produselor, ce permite utilizatorilor o navigare mai simplă, precum și o secțiune de noutăți, unde clienții pot vizualiza cele mai noi produse din oferta retailerului.

Astfel, pe noul site, dispozitivele mobile sunt împărțite în patru mari categorii: Smartphones 5 inch, Phablets 6 inch, Tablete 7/8/10 inch, respectiv Ultrabooks 11/13 inch. De asemenea, cumpărătorii pot vizualiza separat produsele aflate la promoție sau lichidare de stoc. În același timp, pe prima pagină a site-ului sunt afișate topuri cu cele mai populare și cele mai vândute produse din portofoliu.

„De la începutul acestui an am observat o dublare a numărului de vizitatori pe site de pe dispozitivele mobile, față de aceeași perioadă a anului trecut. De aceea, am decis să le oferim clienților și potențialilor clienți o interfață mai prietenoasă și o experiență de navigare și cumpărare mai plăcută”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Categoria de gadget-uri include cele mai noi și interesante produse din gama wearables, dar și carkit-uri, căști, boxe audio Bluetooth sau idei de cadouri. Zona de accesorii include peste 1400 de produse, de la acumulatori și încărcătoare până la huse pentru telefon, capace de protecție și genți de laptop. În prezent, pe site-ul retailerului pot fi găsite peste 1900 produse din 5 categorii.