Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, anunță începerea campaniei de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie. Compania a pregătit reduceri substanțiale, de până la 60%, la diverse produse din oferta sa și estimează vânzări de două milioane de euro.

“Black Friday 2014 reprezintă un moment semnificativ pentru Oktal.ro. Reducerile pe care le oferim clienților noștri cu această ocazie au fost create în așa fel încât să răspundă solicitărilor acestora. Tocmai de aceea, am ales ca produsele care intră la reducere în 2014 să fie dintre cele care au înregistrat cereri masive pe parcursul acestui an”, a declarat Dan Dumitrescu, general manager Oktal.ro.

Astfel, printre produsele care vor beneficia de reduceri începând cu data de 21 noiembrie se numără laptopurile, televizoarele, tabletele, telefoanele mobile, electronicele, electrocasnicele, calculatoarele și componentele PC.

“Avem pregătite pentru această perioadă mii de produse care se regăsesc în topul preferințelor consumatorilor noștri, iar reducerile pe care le vom oferi ajung chiar și la 60% pentru anumite echipamente”, a completat Dan Dumitrescu.

Pentru a se asigura că sezonul de reduceri de Black Friday din acest an va fi unul de succes, Oktal a început discuțiile cu furnizorii săi încă din primăvara acestui an. În acest fel, magazinul online s-a asigurat că reușește să obțină în timp util cele mai bune oferte pentru clienții săi și că nu vor fi semnalate întârzieri în livrarea produselor.

Magazinul online a avut, de Black Friday 2013, vânzări de 1,5 milioane de euro și mizează, în acest an, pe două milioane de euro.

Oktal.ro s-a asigurat că toate departamentele sale vor fi active, pentru ca utilizatorul final să nu întâmpine probleme și să aibă o experiență de cumpărare cât mai bună.

“De asemenea, pe lângă reducerile pe care le oferim clienților noștri în această perioadă, avem și câteva servicii adiționale, post vânzare, pe care le garantăm. Dintre acestea, menționez promisiunea de returnare a banilor în situația în care clientul dorește să returneze, în maxim 30 de zile de la cumpărare, un laptop de ale cărui performanțe este nemulțumit, dar și programul complet gratuit care îi ajută pe consumatori sa economisească timp și bani, numit E-Service”, a precizat managerul Oktal.

Împreună, Black Friday 2014 și perioada sărbătorilor de iarnă vor aduce retailerului online vânzări de aproximativ 3 milioane de euro.