Epicor Software Corporation, lider global în furnizarea de soluţii software de business pentru organizaţiile din domeniile producţie, distribuţie, retail şi servicii, a anunţat astăzi că Universal Alloy Corporation Europe (UACE), un lider internaţional în  producţia de profile aerospaţiale, a ales soluţia de planificare a resurselor  intreprinderii (ERP) de generaţie următoare de la Epicor. Cu sediul în Canton, Georgia, SUA, UAC US a ales Epicor  pentru a-i sprijini procesele de afaceri din cadrul fabricii deschise recent în Dumbrăviţa, România.

UACE oferă clienţilor săi, printre care şi Airbus, Boeing şi Bombardier, dintr-o singură locaţie,  printr-un singur lanţ de aprovizionare, piese şi profile complexe extrudate, componente prelucrate până la finisare, tratamente termice şi alte tratamente ale suprafeţelor turnate, ca şi montarea acestora, oferind prin toate acestea un maximum de valoare. UACE a ales Epicor pentru setul său de best business practices, precum şi pentru uşurinţa de utilizare şi adaptabilitatea nativă la cerinţele clienţilor.

„Compania noastră va beneficia foarte mult de uşurinţa în utilizare, de design-ul intuitiv şi deosebita claritate, precizie şi eficienţă de informare, conţinute într-un singur sistem, oferit de Epicor “, a declarat Dr. Jon Kevin Loebbaka, preşedinte al Universal Alloy Corporation Europa şi vice-preşedinte worldwide project management în cadrul UAC. “În ceea ce priveşte valoarea primită, ştim că una
dintre întreprinderile din grupul nostru rulează o soluţie de Tier-1, care, pur şi simplu, nu este o alegere bună pentru întreprinderile mijlocii. Având în vedere gama de funcţionalităţi pe care le oferă Epicor, simţim că o să obţinem o rentabilitate mai mare a investiţiei noastre.”

UAC este recunoscută de către toţi producătorii mari de aeronave şi subcontractanţii săi, drept producătorul favorit pentru componente aerospaţiale de calitate superioară. UAC SUA şi UACE furnizează formele cele mai dificile de extrudat la standardele de calitate cele mai înalte şi toleranţele dimensionale cele mai strânse posibil. Ţinta sa este să ofere 100% livrare la timp, menţinând totodată şi timpii cei mai scurţi de producţie din industrie. Ca parte a unei alianţe globale, Universal Alloy Corporation garantează clienţilor săi servicii de primă clasă oriunde în lume, oferind operaţiuni complet integrate, cu uzine de laminare în Anaheim, California, Georgia, Canton, Menziken, Elveţia şi Dumbrăviţa, România.

UAC, dat fiind că operează într-o industrie high-tech, a ales Epicor ERP şi ca urmare a faptului că soluţia satisface cerinţele sale esenţiale de business privind calitatea inaltă şi trasabilitatea. Sistemul ERP Epicor de generaţie următoare este construit în întregime pe o arhitectură service-oriented (SOA) , ceea ce presupune uşurinţa de adaptare si schimbare a proceselor de afaceri fără a fi necesare modificări de cod; rezultând astfel o soluţie uşor adaptabilă, care poate creşte odată cu extinderea afacerii.

„Acest proiect este un exemplu important al modului în care soluţiile ERP de la Epicor susţin extinderea pe pieţe noi a producătorilor mondiali din industria aerospaţială şi de apărare”, a spus Emil Bobocea, director regional de vânzări al Epicor. “Epicor va simplifica operaţiunile Universal Alloy Corporation prin
integrarea tuturor proceselor lor de afaceri într-un singur sistem de management end-to-end al întreprinderii, care le va permite să ofere produse şi servicii superioare clienţilor lor.”

Integrarea completă a datelor, colectate din activităţile de vânzări, servicii clienţi, logistică şi de producţie, va oferi managerilor UAC şi angajaţilor oportunitatea de a se concentra asupra obiectivelor de creştere şi asupra deservirii nevoilor unice ale clienţilor. Loebbaka a concluzionat: “Ca parte a implementării soluţiei Epicor, ne propunem, de asemenea, să extindem această implementare şi la fabricile noastre din America de Nord pe măsură ce vom începe activităţile de prelucrare şi în
cadrul UAC SUA”.