ZyWALL ZLD 3.0 va oferi instrumente puternice pentru  lupta împotriva ameninţărilor de tip malware, devenite o prioritate în combaterea atacurilor informatice.

Noile servicii anti-spam și filtrare de conținut de la Commtouch, furnizor de top pentru servicii de securitate, adaugă o serie de funcții suplimentare la soluţiile din seria USG. Combinat cu funcțiile IPv6 şi multe alte caracteristici precum Easy VPN sau îmbunătățiri ale infrastructurii,  USG de la ZyXEL oferă clienţilor cea mai bună protecţie a reţelei.

Noul firmware crește performanțele seriei ZyWALL în mod semnificativ prin utilizarea tehnologiei Fast-path, oferind suport atât pentru platformele single-core,  cât și pentru cele multi-core – o creștere cu până la 30% faţă de versiunea v2.2x anterioară. Îmbunătăţirile semnificative de performanţă aduse de noul firmware vor ajuta clienții să facă faţă cerinţelor tot mai exigente din domeniul securității.

Seria ZyXEL ZyWALL USG  oferă un nou nivel de securitate, odată cu lansarea v3.0 clienții își vor proteja reţelele mai bine ca niciodată. Mai mult, în plus faţă de funcţiile curente Anti-Spam, firmware-ul 3.0 introduce o soluție anti-spam de la Commtouch, lider în industrie, drept serviciu UTM în platforma ZyXEL. Această soluţie oferă mecanisme avansate pentru asigurarea de performanţe ridicate şi o rată excelentă de detecție.

Noul Firmware este disponibil pentru descărcare pe site-ul ZyXEL.