Epicor Software, lider global în furnizarea de soluții software de business  pentru companiile de producție, distribuție, retail şi servicii, a anunțat că a fost poziționat de către Gartner, Inc. în cadranul “Vizionari” al Cuadrantului Magic (MQ) pentru ERP-uri Single-Instance, pentru companii de producție medii, în urma evaluării soluţiei sale de generaţie următoare Epicor enterprise resource planning (ERP).1

Raportul Cuadrantul Magic pentru ERP Single-Instance pentru companii medii de producție se concentrează asupra sistemelor ERP ce sprijină o strategie single instance, pentru companii multi-entity de dimensiuni medii și peste medie. Companiile utilizatoare din această piață sunt firme independente cu venituri cuprinse între aproximativ 200 milioane şi un miliard de dolari și cu până la 10.000 sau mai mulți angajați.2 (Accesul la raportul complet este disponibil pe  website-ul  Epicor.)

Inspirând inovaţia și o experiență îmbunătățită pentru client

“Credem că cele patru plasări consecutive ale noastre în cadranul ”Vizionarilor” certifică focalizarea noastră pe client și decizia noastră de a proiecta și implementa soluții software care ajută afacerile să obțină agilitatea și flexibilitatea pe care le solicită azi mediul de afaceri global” , a declarat Pervez Qureshi, președinte şi CEO al Epicor. “Abordarea inovativă a architecturii, a mobilității, statisticii integrate și a managementului proceselor de afaceri oferă clienților noștri flexibilitate și o gamă de opțiuni fără precedent într-o singură soluție – indiferent dacă ei aleg să instaleze soluția on-premise, ca managed service, sau în cloud.”

Astăzi, aproape 4.000 de clienţi – de la producători și distribuitori, la companii din domeniul serviciilior –, reprezentând peste 70 de ţări din întreaga lume, au ales Epicor ERP pentru a-și gestiona companiile. Construită pe puternica Epicor ICE Business Architecture, Epicor ERP inspiră inovația în afaceri, perfecționarea proceselor și oferirea unei experiențe superioare clienților – cheia de astăzi a succesului în afaceri și a creșterii companiilor.

Epicor ERP oferă opțiuni de implementare concepute special pentru a satisface nevoile unice de resurse, buget și operaționale, ale unei organizații – on-premise, în cloud, sau ca serviciu administrat. Epicor este unul dintre puținii furnizori ce oferă software as a service (SaaS) complet, multi-locație și în versiunea on-premise, dintr-o singură soluție ERP modernă.

 

1, 2 Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies” by Christian Hestermann, Nigel Montgomery and Chris Pang, September 11, 2013.