Vara asta in Constanta & Ploiesti

Descopera-ti pasiunile si potentialul antreprenorial la Enterprise You, un program de training pan-european implementat de echipa Akcees in Romania. Cu sprijinul Rompetrol, vara asta vom organiza doua editii ale programului, de data aceasta in Constanta (5-6 iunie) si Ploiesti (12-13 iunie)!

Participarea la eveniment este gratuita, asa ca aplica acum la http://akcees.com/workshop. Afla mai multe despre program aici si nu uita sa teinscrii pana sambata, 31 mai!

Networking si idei de afaceri la Idea Exchange

Te gandesti sa aplici la un program de (pre-) accelerare dar nu stii daca e momentul potrivit si ce vei invata acolo? Vino miercuri, 28 mai, la o noua editie Idea Exchange ca sa afli ce poti face pentru a-ti creste afacerea!

De data asta vei avea ocazia sa discuti cu Cristi Badea (Fondator Mavenhut) & Monica Obogeanu (Program Manager How to Web MVP Academy & Startup Spotlight) si sa primesti feedback-ul lor daca alegi sa iti prezinti ideea! Rezerva-ti un loc gratuit la eveniment aici! 

Povesti de succes la nivel European la TechHub Bucharest 

Luni, 26 mai, vino la TechHub Bucharest ca sa afli mai multe despre programul de Outreach al celor de la EIC ICT Labs (Italia) si sa afli cum poti sa iti construiesti o poveste de succes la nivel european.

Vino sa ii cunosti pe Roberto Saracco (Director EIT ICT Labs) si Fabio Carati (Business Developer EIT ICT Labs) care vor urca pe scena alaturi de Bogdan Iordache (Co-Fondator & CEO How to Web) si George Lemnaru (Co-Fondator & CEO Green Horse Games). In plus, ai ocazia sa iti prezinti ideea de afaceri si sa castigi sesiuni de mentorat online si premii surpriza! Afla mai multe aici si inscrie-te acum!