In perioada 5 – 7 martie 2013, SIVECO Romania a prezentat solutiile sale de eLearning dedicate celor mai moderne si inovatoare tehnici folosite in procesul de invatare la clasa, in cadrul celei mai importante expozitii educationale din Orientul Mijlociu – GESS Dubai (Gulf Educational Supplies & Solutions). Targul s-a desfasurat sub inaltul patronaj al Seicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Presedinte, Prim Ministru si Conducator al Dubaiului.

In paralel, a avut loc cea de-a sasea editie a Forumului Global Educational, desfasurat sub titlul „Smart Learning and Technological Advances in Education” si care a atras participanti de top la nivel international, reprezentand sefi de state, ministri de educatie si leaderi in domeniul educational.

In acest context, SIVECO Romania a prezentat la standul sau ultimele inovatii in materie de tehnologie a educatiei: lectii pentru tablete si aplicatii interactive care folosesc tehnologia Augmented Reality, precum si aplicatii educationale interactive dezvoltate pentru dispozitive multi-touch.

Acestea au fost testate de vizitatorii expozitiei si apreciate in mod deosebit de Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite pentru gradul lor ridicat de inovatie si interactivitate, care le plaseaza in randul tipurilor de resurse educationale utilizate in școlile emirateze.

„Suntem mandri ca Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite a ales SIVECO Romania drept principalul furnizor de continut digital in cadrul strategiei sale pe termen lung, care vizeaza modernizarea sistemului educational, in vederea cresterii competitivitatii statului pe plan mondial. Solutiile noastre au fost implementate cu succes pana in prezent in scolile emirateze si constau in dezvoltarea si implementarea a peste 7.000 de resurse educationale interactive pentru matematica, stiinte, limba araba si studii emirateze, reunite in cea mai extinsa biblioteca de continut digital educational in limba araba din lume”, a declarat Alexandru Cosbuc, Vicepresedinte Adjunct Vanzari Internationale, SIVECO Romania.

La GESS Dubai participa cei mai importanti furnizori de resurse educationale si tehnologia educatiei din peste 30 de tari, inalti oficiali ai Ministerelor Educatiei din zona Golfului, specialisti din educatie precum si profesori si elevi, atrasi de inovatiile prezentate.

SIVECO Romania este o prezenta permanenta in zona Golfului, implementand cu succes proiecte nationale de modernizare a sistemului educational in Emiratele Arabe Unite, Bahrein, Oman si Kuweit, precum si in tari din Europa, Nordul Africii si regiunea CIS.

Citeste mai mult: Solutiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania sprijina strategia de modernizare a sistemului educational din Emiratele Arabe Unite