„Push your business!” este motto-ul cu care CeBIT Hanovra, cel mai mare eveniment la nivel mondial al tehnologiei digitale, își întâmpină expozanții, vizitatorii și jurnaliștii. Acesta este locul potrivit pentru cei ce caută noi oportunități de afaceri, clienți noi, dar și pentru cei ce doresc să afle cele mai noi tendințe din domeniu.

După „Cloud Technology” în anul 2011 și „Managing Trust” în 2012, organizatorii CeBIT Hanovra propun Shareconomy”– ca temă principală pentru ediția din anul 2013.

„Aplicațiile cloud au câștigat încrederea utilizatorilor și se impun tot mai mult. Este motivul pentru care și la CeBIT Hanovra va sta în lumina reflectoarelor acest trend, ce facilitează accesarea cunoștințelor, resurselor și experiențelor pentru a crea noi forme de colaborare”, a declarat Frank Pörschmann, Membru al Consiliului Director al Deutsche Messe, organizatorul CeBIT Hanovra. „Shareconomy” descrie tendința actuală a societății, de trecere de la „a deține” la „a folosi”, de la „a cumpăra” la „a închiria”. „Car-sharing” a devenit cea mai populară formă de mobilitate. De asemenea, portalurile musicale bazate nu pe deținere, ci pe folosirea pentru o perioadă delimitată, sunt foarte populare. Soluțiile software vor fi utilizate în funcție de nevoi, individualizate, specific utilizatorului. Se va trece de la pachetul complet de soluții la soluții customizate ca SaaS, PaaS și IaaS (Software, Platform, respectiv Infrastructure as a Service). Diferite sectoare ale industriei interacționează mult mai strâns pentru a genera inovație. Furnizorii de software și telecomunicații se dezvoltă împreună cu industriile dedicate consumatorilor, precum industria auto, energie, sănătate, devenind practic inseparabili.

CeBIT Hanovra 2013 este organizat pe patru platforme dedicate domeniilor: pro, gov, lab și life – ce se concentrează pe tehnologia informației, telecomunicații, electronice și media online. Temele și forumurile abordate de CeBIT Global Conferences furnizează o privire de ansamblu asupra lumii digitale și a piețelor țintă. Țara parteneră de anul viitor va fi Polonia. România va fi prezentă la târg atât cu un stand comun, cât și cu expozanți individuali.

Pentru informații legate de expoziția CeBIT Hanovra vă invităm să contactați:

Reprezentanța Deutsche Messe în România

Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer Camera de Comerț și Industrie Româno- Germană

Persoana de contact:

Luminița Constantin

Str. Clucerului nr.35, et.2

București – 011363

Tel: +40 21 207 91 64;

Fax: +40 21 223 10 50

www.ahkrumaenien.ro