Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) va participa la târgul CeBIT 2017 – cel mai important eveniment internațional pe tema digitalizării, ce se va desfășura între 20-24 martie 2017 în Hanovra, Germania.

Konica Minolta va prezenta cele mai noi soluții pentru optimizarea proceselor de afaceri și fluxurilor interne din cadrul unei organizații, precum și concepte revoluționare pentru creșterea productivității în spațiile de lucru. De asemenea, va oferi vizitatorilor consultanță și demonstrații live ale soluțiilor de tip Enterprise Content Management (ECM) și tehnologiilor de securitate.

 

Tema generică a ediției din acest an a evenimentului CeBIT, ”d!conomy – no limits”, aduce în prim-plan oportunitățile majore ale progresului tehnologiilor digitale. Conceptul de transformare digitală înglobează mai mult decât produse și servicii digitale, întrucât oferă noi posibilități de interacțiune între om, tehnologie și mediul de lucru.

 

Țara parteneră a CeBIT 2017 este Japonia, renumită pentru tehnologiile digitale avansate. Totodată, societatea japoneză este deosebit de inovativă și deschisă la tendințele în materie de digitalizare.

 

”Konica Minolta – companie japoneză, de asemenea, înțelege provocările cu care se confruntă organizațiile în implementarea procesului de transformare digitală și recunoaște importanța soluțiilor inovative în toate domeniile de afaceri”, explică Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division la Konica Minolta. În cadrul CeBIT, vom prezenta soluții pentru creșterea productivității și eficientizarea fluxurilor de lucru la nivelul fiecărui departament și al întregii organizații”.

 

În concordanță cu mesajul-cheie „Tu îți dorești o nouă eră digitală. Noi suntem partenerul cu ajutorul căruia ești parte activă a transformării digitale”, Konica Minolta va oferi vizitatorilor consultanță în procesele de afaceri și soluții de tip ECM precum Enterprise Search, Invoice Management și Personal File Management, va prezenta servicii de cloud și tehnologii de securitate a informațiilor.

 

Un punct de atracție va fi zona „Biroul viitorului”, unde vizitatorii vor putea intra în contact cu soluții ingenioase pentru optimizarea utilizării spațiului și facilitarea schimbului de informații, eficientizând procesele de lucru din cadrul companiilor. În colaborare cu MOBOTIX AG, furnizor german de soluții video IP de înaltă performanță, Konica Minolta va prezenta aplicații pentru conectarea oamenilor și tehnologiilor în medii de lucru mai productive.

 

Echipa Konica Minolta va fi prezentă la standul H17, amplasat în zona Hall 3.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://cebit2017.konicaminolta.eu.