Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, lansează HotforSecurity, blogul cu informaţii fierbinţi despre lumea securităţii IT, discuţii aprinse despre ameninţările informatice de pe reţelele sociale, ponturi de protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase de pe dispozitivele mobile şi demonstraţii video despre cum pot fi dejucate diverse escrocherii informatice.

Realizat de o echipă de editori profesionişti, documentarişti şi experţi în combaterea atacurilor informatice, HOTforSecurity porneşte la drum cu un articol amuzant care dezvăluie cum îşi distrug spammerii propriile campanii din cauza unor greşeli de începători, câteva detalii despre cum să NU faci 91.546,76 dolari pe lună online şi multe altele.

“HOTforSecurity plasează domeniul securităţii pe internet acolo unde acesta merită să fie: între cele mai fierbinţi cinci puncte de interes din sfera online-ului. Blogul acoperă  tot ce ţine de securitatea datelor şi evoluţia programelor periculoase, lămureşte dileme legate de pericolele din spatele linkurilor sau a ataşamentelor necunoscute primite pe email sau pe reţelele sociale. Toate astea dintr-un punct de vedere al expertului care ştie să-ţi spună şi o glumă bună’’, declară Adam Brown, Editor Şef al HOTforSecurity.

HOTforSecurity disponibil în limba engleză și îşi propune să devină un hub pentru cititorii preocupaţi de securitatea pe Android sau de ultimele tendinţe în spionajul internaţional, pentru cei care se întreabă ce surpriză poate aduce un email suspect primit de la o bancă sau pentru cei cărora le place să socializeze online, dar care ştiu că prietenul cu viruşi la nevoie nu se (mai) cunoaşte.

Nu în ultimul rând, HOTforSecurity este destinat oricărui cititor care crede că un pic de umor nu strică, ba, dimpotrivă, ajută la găsirea unor soluţii pentru probleme cât se poate de serioase.

HOTforSecurity este live pe http://www.hotforsecurity.com/

Bucuresti, 16 mai, 2012 – Bitdefender Romania

http://www.bitdefender.ro/news/securitatea-informatica-fara-secrete-pe-noul-blog-hotforsecurity-com-by-bitdefender-2475.html