Specialiştii Novensys continua şi în acest semestru seria de prezentari practice susţinute în cadrul cursului de Logistica Afacerilor. Acest curs este predat studenţilor din anul 2 al Masteratului de Cibernetica şi Economie Cantitativa din cadrul Facultaţii de Cibernetica, Statistica şi Informatica Economica – Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Cursurile vor avea loc joi, 17 şi 24 mai a.c., la sediul Facultaţii din Calea Dorobanţilor 15-17, de la ora 17:30. Structura cursului include prezentarea soluţiilor Microsoft din portofoliul Novensys, cu accent pe gama ERP (Enterprise Resource Planning), Microsoft Dynamics Axapta, prezentare susţinuta de Marius Popescu, Presales Consultant Microsoft Dynamics în cadrul Novensys, şi prezentarea conceptelor de depozitare, WMS – Warehouse Management Systems –, automatizare şi studii de caz din implementarile realizate de-a lungul anilor de catre Novensys, prezentare susţinuta de Daniel Badiţoiu, Presales Senior Consultant.

Doamna Profesor Doctor Virginia Maracine, titular al cursului de Logistica Afacerilor declara: „Ca profesori, suntem perfect conştienţi de necesitatea de a le aduce studenţilor cât mai multe competenţe practice prin intermediul companiilor partenere care activeaza în piaţa şi îşi doresc sa se implice în formarea studenţilor. Novensys raspunde din nou pozitiv la solicitarea noastra de a se implica în formarea practica a studenţilor, continuând aceasta colaborare benefica atât pentru studenţi prin adaptarea pregatirii lor la cerinţele pieţei muncii, pentru companiile partenere prin familiarizarea studenţilor cu aşteptarile profesionale pe care le au de la ei, precum şi pentru profesori, prin conectarea directa la nevoile organizaţiilor”.

În ultimii ani o serie de cursuri din cadrul Facultaţii de Cibernetica, Statistica şi Informatica Economica – printre care „Logistica Afacerilor”, „Cibernetica Economica” şi „Economia şi Gestiunea Riscului” – au iniţiat şi promoveaza colaborari cu specialiştii din mediul de afaceri în vederea prezentarii de studii de caz reale însoţite de soluţiile informatice adecvate, legând astfel cunoştinţele teoretice predate în cadrul cursurilor de aplicaţiile practice şi studiile de caz specifice.

„Adaptarea cunoştinţelor teoretice la necesitaţile practice din piaţa reprezinta o provocare pentru Novensys care raspunde an de an la solicitarile venite din partea ASE Bucureşti de a prezenta studenţilor implementari finalizate cu succes în domeniul logistic. Am ales sa ne implicam direct, punând la dispoziţie cunoştinţele practice ale specialiştilor noştri, tocmai pentru ca astfel sa beneficiem şi noi pe viitor de absolvenţi bine pregatiţi”, menţioneaza Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.

În cadrul celui de-al doilea curs, în data de 24 mai, Microsoft ofera vouchere Microsoft Technology Associate (MTA) studenţilor participanţi. Aceste vouchere faciliteaza certificarea Microsoft a cunoştinţelor şi a abilitaţilor studenţilor participanţi. Pe lânga recunoaşterea profesionala pe care o ofera aceste certificate, studenţii vor avea acces  la resurse şi beneficii directe prin oportunitatea de a se conecta la o reţea vasta Microsoft Certified Profesional la nivel mondial. Novensys deţine calitatea de membru al President’s Club for Microsoft Dynamics, grup de elita ce reuneşte cei mai importanţi 5% dintre partenerii Microsoft din întreaga lume.