Cele peste 500 de certificări HP obținute de inginerii Brinel, proiectele complexe dezvoltate şi investițiile în resurse umane au fost recunoscute din nou de catre un leader tehnologic mondial, prin acordarea statutului Partener Platinum HP pe divizia Enterprise, în premieră pentru Romȃnia. Performanța vine după ce Brinel obținuse în 2012 premiul “Best Gold Partners”, o atestare suplimentară a poziției numărul 1 între partenerii HP, pe tot portofoliul de produse.

“Pentru noi, această recunoaştere înseamnă ca reuşim, an de an, să implementăm cele mai noi tehnologii în piața enterprise din Romȃnia. Mai bine de 200 de clienți au beneficiat şi în 2013 de servicii specializate pentru proiectare, design, implementare şi asistență post vȃnzare. Pentru beneficiarii Brinel, nivelul atins înseamnă o confirmare, o şi mai mare calitate a serviciilor şi un grad crescut de siguranță în exploatarea soluțiilor IT implementate.”, a declarat Marcel Borodi, CEO Brinel.

Brinel este singurul partener din Romȃnia care este HP Platinum Partner, atȃt pe segmentul Enterprise Group (servere, solutii de stocare, networking, software si servicii), cȃt şi pe segmentul PPS (desktop, portabile, stații grafice, tablete şi imprimante).

“Brinel este un partener pe termen lung, alături de care am construit proiecte valoroase pentru mediul de business din Romȃnia. Cȃnd vorbim de proiecte complexe, pe platforme convergente, avem încrederea că, prin Brinel, tehnologia noastra ajunge la clienți în modul cel mai profesionist.”, a declarat Radu Enache, Country Manager HP Romȃnia.

Gradul de parteneriat Platinum reprezintă cel mai înalt nivel în cadrul ecosistemului de parteneri HP, fiecare treaptă – din cele patru existente – asigură clientul că va colabora cu un partener HP pregătit să livreze complet şi corect noile tehnologii.