PRAS Consulting și-a reînnoit recent statutul de partener Microsoft. PRAS este partenerul din Romania care deține cele mai multe certificări și competențe pentru soluțiile Microsoft. Având o experiență de mai mult de zece ani pe piața românească, PRAS a câștigat un număr considerabil de certificări care atestă capacitatea de a implementa soluții complexe în domeniul infrastructurii IT, comunicații unificate (email, voce, video, conferințe) și cloud computing.

Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: “Am reușit să ne impunem în cei 11 ani de existență pe piața românească printr-un nivel foarte bun al calității serviciilor noastre. Existența certificărilor și competențelor PRAS a condus la realizarea unor implementări de anvergură în România. Astfel, PRAS a implementat un proiect cu peste 40.000 de utilizatori integrați în Microsoft Exchange, acesta fiind de departe cel mai mare proiect de Microsoft Exchange din România.”

”Am reușit să ne consolidăm poziția pe piață, iar strategia este strâns legată de certificarea colegilor noștri. Investiția permanentă în specializarea colegilor noștri ne permite să menținem un standard foarte bun pentru serviciile noastre. În afara parteneriatului cu Microsoft, urmăm aceeași strategie de dezvoltare și certificare cu alte firme cu care suntem parteneri (HP, Cisco etc.)”, precizează Andrei Suciu, Director de Vânzări, PRAS Consulting.