În timpul Cupei Mondiale FIFA 2014, toată lumea vorbește numai despre fotbal și se întrece să ghicească care va fi echipa câștigătoare. Pentru a le veni în ajutor celor care își doresc să facă pronosticuri cât mai corecte, Plaut Consulting România și Qlik, unul dintre cei mai importanți producători de aplicații personalizate de Business Intelligence din lume, prezintă Qlik Kick It & Click It – World Football Fan App. Dedicată fanilor sportului cu balonul rotund, aplicația le permite acestorasă acceseze informații interesante legate de toate campionatele de până acum, începând cu cel din 1930, dar și să compare caracteristicile și rezultatele fiecărei echipe în parte pentru a putea intui care va fi câștigătoarea marelui trofeu.

Qlik Kick It & Click It World Football Fan App conține două categorii: Choose your champion, dedicată urmăririi și analizării meciurilor din cadrul Campionatului Mondial 2014 și Kick It & Click It, o secțiuneunde utilizatorii pot vedea clasamente și date generaledin întreaga istorie a Cupei FIFA.

Astfel, Choose your champion le permite pasionaților de fotbal care urmăresc Campionatul Mondial de forbal să fie la curent cu toate rezultatele meciurilor, să analizeze scenarii de joc șisă folosească datele din campionatele anterioare pentru a preconiza care echipă are cele mai mari șanse să câștige cupa de anul acesta. Utilizatorii pot selecta echipe din fiecare grupă pe care să le compare din punct de vedere al meciurilor câștigate anterior și al performanței din alte ediții ale campionatelor, putând, apoi, să importe pronosticurile din aplicație către Facebook sau Twitter.

Kick It & Click It, pe de altă parte,le oferă utilizatorilor posibilitatea de a analiza în detaliu cei 80 de ani de istorie ale tuturor Campionatelor Mondiale de până acum. Datele pot fi selectate în funcție de criterii legate de țară, ani, echipe sau jucători. Mai mult decât atât, aplicația oferă o multitudine de date interesante și amuzante, cum ar fi din ce poziții de joc s-au primit cele mai multe cartonașe galbene, perioadele din meci cu cea mai mare frecvență de goluri sau numărul de goluri executate cu capul. În plus, pasionații își pot testa cunoștințele printr-un joc de trivia.

Aplicația Qlik Kick It & Click It World Football Fan App este actualizată în timp real, la fiecare 60 de minute, pe toată perioada campionatului și folosește date furnizate de Infostrada Sports, una dintre cele mai mari companii full-service dedicată gestionării și producerii de conținut sportiv pentru media și alte platforme. Aplicația are la bază tehnologia QlikView care ajută companiidin întreaga lume să ia decizii inteligente de business.

Qlik Kick It & Click It – World Football Fan App poate fi accesată la adresa http://www.qlik.com/us/landing/kickitclickit.