Ymens, primul broker de cloud din România anunță numirea Alinei Georgescu în poziția de Director de Vânzări. Un prim pas strategic făcut odată cu numirea Alinei Georgescu în noua poziție este lansarea unei noi soluții în platforma cloud, respectiv Ymens ECM, soluție de tip enterprise content management.

 Alina Georgescu are o experiență vastă, de peste 10 ani în domeniul IT, deținând anterior poziții cheie de management în companii importante din industrie. În ultimii ani, Alina Georgescu a coordonat activități ample de business development și vânzări din poziții precum Business Development Executive al Global Business Services sau Country Manager for Business Partner Organisation și Mid Market în cadrul IBM România și Moldova.

Noul Director de Vânzări este responsabil de dezvoltarea strategiei comerciale a companiei, cu rol esențial în consolidarea poziției Ymens de lider local pe piața de cloud din România. Din această poziție, Alina Georgescu va coordona extinderea companiei în segmentul clienților mari și dezvoltarea portofoliului de produse dedicate acestora. Un alt obiectiv îl va reprezenta creșterea pe termen lung a parteneriatelor strategice stabilite între Ymens și nume cunoscute din industria IT, precum Microsoft, IBM și ELO Digital Office, dar și identificarea de noi parteneri, în scopul consolidării celei mai bune oferte de soluții de business în cloud din piață.

Odată cu anunțul noului Director de Vânzări, Ymens comunică și o nouă aplicație în platformă:  Ymens ECM (Enterprise Content Management), bazată pe soluția ELOenterprise. Ca urmare a expertizei deținute, Ymens a aplicat modelul de livrare în cloud și pentru produsele ELO, disponibile până în acest moment doar on-premise. Noua soluție permite gestionarea documentelor și informațiilor din companie, indiferent de formatul în care sunt stocate, pe tot parcursul ciclului de viaţă.

Alina Georgescu, Director de Vânzări Ymens:

„Ne propunem să răspundem cu cele mai performante soluții la cerințele clienților noștri. Am luat decizia introducerii aplicației Ymens ECM în portofoliu întrucât credem că reprezintă o soluție cu beneficii viabile în zona de management a documentelor pentru numeroase segmente de clienți, de la cei mici până la companiile mari. Ymens ECM este în sine o aplicaţie care porneşte de la nevoile clientului și oferă o vizibilitate completă asupra documentelor și informațiilor din companie. Iar beneficiile obţinute în urma folosirii soluţiei pot fi observate încă din prima zi. Ne așteptăm să oferim noua soluție atât în proiecte punctuale, dar și ca parte componentă din proiecte mai complexe, având în vedere că este, la bază, o soluție dedicată segmentului enterprise.

Lansarea soluției Ymens ECM vine în contextul economic în care toate companiile încearcă să se dezvolte și să crească nivelul de competitivitate prin reducerea costurilor şi creşterea randamentului muncii. Cu Ymens ECM, companiile pot reduce cu până la 25% costurile de gestionare a documentelor, optimizând cu până la 20% procesele de business aferente acestei activități. Riscul de pierdere a informațiilor se reduce la jumătate doar utilizând o soluție de tipul Ymens ECM. În plus, prin funcționalitățile specifice, aplicația stimulează colaborarea și partajarea rapidă de informații în cadrul organizației.

Tot mai multe companii mari optează pentru soluții de enterprise content management într-o piață estimată să crească la nivel mondial de la 6,78 miliarde dolari în 2014 la 12,32 miliarde dolari în 2019, potrivit unui studiu Research & Markets.

Printre principalele beneficii obținute de clienții Ymens ECM, se numără: standardizarea proceselor de lucru cu documentele, organizarea conținutului și asigurarea unui acces facil la orice tip de informație din companie, și, nu în ultimul rând, creșterea eficienței angajaților. Disponibilă în mai multe pachete și subscripții comerciale, pe specificul atât a companiilor mici cât și a celor mai mari, aplicația Ymens ECM pornește de la un preț de 3 euro pe lună pentru un utilizator. Clienții au posibilitatea de a accesa soluția de oriunde există acces la internet, direct în browser, prin intermediul clientului web, din suita Microsoft Office sau prin intermediul unui client dedicat.

Costin Matache, Director General Ymens:

Expertiza pe care Alina Georgescu o deține în zona de business development și vânzări va susține planurile de creștere a companiei, precum și pe cele de abordare a clienților enterprise sau de extindere regională. Cu o echipă puternică de profesioniști și un portofoliu bogat de soluții, cu parteneri de top, suntem siguri că putem implementa cu succes strategia de cloudsourcing în România, oferind fiecărui client atât suportul sau consultanța, cât și soluția tehnologică de care are nevoie.

Prin lansarea noii soluții, Ymens, în calitate de primul broker de cloud din România, își îmbogățește oferta de soluții pentru companiile mari și își consolidează astfel poziția de furnizor de soluții complete și integrate de business în cloud, cu beneficii precum flexibilitate, productivitate, eficiență operațională și financiară.