Cumpărăturile online sunt tot mai preferate de oameni pentru plusul de eficiență pe care îl oferă și pentru economia de timp pe care aceștia o fac. Pintilie Broker de Asigurare vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi și pune la dispoziția acestora un nou serviciu: posibilitatea de a achiziționa roviniete rapid prin intermediul Internetului.

Plata rovinietei este obligatorie pentru orice călătorie în România, iar brokerul dorește să își ajute clienții prin punerea la dispoziție a acestei modalități rapide și ușoare de achiziți. Aceasta poate fi comandată pe site-urile www.rca-ieftin.ro și www.pint.ro, iar procesul este cât se poate de simplu, fiind necesară urmarea a trei pași simpli. În doar două minute, de oriunde ar fi, șoferii își primesc rovinieta și își pot continua călătoriile fără probleme.

Odată accesat site-ul, în meniul destinat rovinietelor clientul introduce tipul vehiculului și data de start a valabilității. Apoi sunt afișate tarifele pe diferite perioade. Clientul alege varianta dorită și trece la următorul pas și anume completarea datelor necesare emiterii rovinietei. În final, achită online rovinieta în condiții de siguranță, fără adaos comercial și imediat primește pe adresă de mail furnizată rovinieta valabilă.

Controlul rovinietelor se face fie de către Poliția Rutieră, fie automat prin camerele fixe montate în țara. Pintilie Broker de Asigurare oferă lista celor mai întâlnite astfel de dispozitive de pe drumurile publice.

DrumLocalizare exactă
Autostrada A1km 70 + 460 m
Autostrada A2km 12 + 450 m
DN1 București – Ploieștikm 48 + 800 m
DN2 Buzău – Rm. Săratkm 115 + 80 m
DN2A Slobozia – Constanțakm 113 + 500 m
N5 București – Giurgiukm 28 + 120 m
DN7 Rm. Vâlcea – Sibiukm 188 + 900 m
DN6 București – Alexandriakm 60 + 450 m
DN7 Deva – Aradkm 411 + 865 m
DN17 Vatra Dornei – Bistrițakm 85 + 380 m

Se estimează că în țară sunt instalate peste 70 de astfel de camere fixe. Pentru a evita amenda de 250 de lei, recomandarea brokerului este de a achiziționa rovinieta. Serviciul este furnizat prin distribuitorul autorizat Scală Assistance SRL.

Pintilie Broker de Asigurare estimează încasări în valoare de 1.000.000 de lei până la finalul anului.