V1 Viper e, cel mai nou produs marca Allview, completeaza cu succes gama de telefoane Viper. Cu un aspect elegant evidentiat de conturul metalic, telefonul este un produs performant si atragator. Este dotat cu un procesor Quad Core, ruleaza sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat şi are numeroase functii si aplicatii utile in viata de zi cu zi.

Performanta este printre primele lucruri luate in calcul de catre consumatori atunci cand doresc sa achizitioneze un nou produs. In acelasi timp, acestia tin cont si de eleganta si felul in care arata un telefon, aspecte care au devenit extrem de importante in ultimii ani. V1 Viper e imbina perfect elementele tehnice create la standarde ridicate cu cele de design atragator, precum o demonstreaza si celalalte modele din gama Viper.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

V1 Viper e are o grosime de numai 7,8 mm si o greutate de 122,5 grame. Este un telefon usor de manevrat si, ca orice Dual SIM, se potriveste perfect persoanelor care utilizeaza doua cartele SIM. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat. Acesta ofera viteza de raspuns sporita, cursivitate in utilizare, o interfata intuitiva si usor de accesat.

Smartphone-ul este echipat cu un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz si dispune de memorii de 1 GB (RAM) si 8 GB (Flash). Cea din urma este extensibila printr-un card micro SD de pana la 32 GB.

Display-ul IPS OGS de 4.5” si rezolutia de 854 x 480 px garanteaza redarea de imagini clare si luminoase. Ecranul este protejat de Dragontrail Glass, pentru o rezistenta sporita la zgarieturi sau socuri.

Camera principala model OV8858 de 8MP cu Autofocus are deschiderea focala a diafragmei de 2.0 µm ce asigura imagini mai luminoase, mai clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. In comparatie cu modelele anterioare, aceasta ofera o serie de imbunatatiri si asigura o reducere de pana la 50% a consumului de energie. Camera dispune de numeroase functii precum fotografiere instantanee la semnul pacii sau la zâmbet. Aceste functii sunt extrem de utile pentru fotografiile de grup, astfel incat nu va mai fi nevoie de un fotograf, ci doar de cateva simple gesturi. De asemenea, camera principala realizeaza inregistrari in format Full HD. Camera frontala de 2MP dispune de diverse functii de imbunatatire a fotografiilor, precum “face beauty”, o optiune care permite mici retusuri pentru un aspect impecabil.

Utilitatea device-ului V1 Viper e este una dovedita. Unul dintre exemple este chiar aplicatia Hot Knot cu ajutorul careia se pot transfera fisiere dintr-un telefon in altul, foarte rapid,  prin simpla atingere a ecranelor celor doua device-uri. Singura conditie este ca ambele telefoane sa dispuna de aceasta functie.

Telefonul V1 Viper e dispune de un amplificator de sunet Yamaha si are functie DTS. Astfel, sunetul va fi unul clar, fara distorsionari, chiar la volum ridicat. Cu optiunea Wi-Fi display, continutul smartphone-ului poate fi vizualizat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View.

Printre cele mai utilizate aplicatii pe telefoanele mobile se numara cele de socializare. Astfel, telefonul V1 Viper e are preinstalata aplicatia Facebook, unul dintre cele mai accesate medii de socializare. Totodata, în topul preferintelor utilizatorilor se numara si aplicatiile de vreme. V1 Viper e are preinstalată aplicatia “Weather”, un ghid util pentru vremea de afara.

Telefonul V1 Viper e este disponibil începand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 649 lei. Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.