Cei peste 70 de copii aflați în grija SOS Satul Copiilor Cisnădie beneficiază acum de un mediu mai curat, mai colorat și adecvat dezvoltării lor mulțumită acțiunii de amenajare și renovare desfășurată în iunie 2014 de către echipa Avira România.

O echipă formată din aproximativ 60 de angajați ai Avira România a reparat și revopsit în luna iunie a acestui an gardul care împrejmuiește cele 12 de case din SOS Satul Copiilor Cisnădie. În această acțiune, echipa de renovare a dedicat în total peste 400 de ore de muncă voluntară, a folosit peste 70 kg de vopsea și a reușit să renoveze aproape 400 ml de gard.

În afara acțiunii de amenajare a spațiului, echipa Avira România s-a implicat alături de micuții din SOS Satul Copiilor Cisnădie în activități de divertisment si jocuri.

“Am urmărit cu această acțiune să ne apropiem de copiii găzduiți de SOS Satul Copiilor Cisnădie, să intrăm în jocul lor, să socializăm cu ei și, sperăm noi, să mai aducem un plus de culoare mediului frumos în care trăiesc aici”, spune Gabriela Mechea, general manager Avira România.

De asemenea, toți copiii au primit cadouri din partea echipei Avira România, de la jucării și haine până la mic mobilier.

“Asigurarea unui mediu plăcut, propice dezvoltării armonioase este una dintre preocupările permanente ale SOS Satele Copiilor. Ne bucură faptul că Avira România este alături de noi în acest drum alături de toți cei peste 70 de copii pe care îi avem în grijă la Cisnădie“, declară Mirela Carmen Lavric, director general SOS Satele Copiilor România.

Avira România are în prezent, peste 100 de angajați în România, cei mai mulți în departamentele de  dezvoltare software și testare. Până la final de an, Avira intenționează să angajeze în România 45 de specialiști, atât dezvoltatori de aplicații mobile sau web, cât și profesioniști în marketing și social media.